Znikła gałązka pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika makufarmer, 5 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. makufarmer

makufarmer Okazjonalny autor

Zauważyłem, że nie mam gałązki pnącza od zagród neonowych. Przed zmianami dotyczącymi mechanicznego zbioru pnącza było wszystko na miejscu. Teraz itemy kiszą się w pasku, a gałązki-pnącza nie ma. Wielokrotnie, od tamtego czasu się logowałem, czyściłem ciastka itd , a gałązki pod itemy neonowe nie ma.
    Czy mogę liczyć na to, że ta gałązka się pojawi, czy należało by poprosić o pomoc PT ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zanim napiszesz do PT to sprawdź proszę czy masz włączoną widoczność wszystkich rzędów. Aby były widoczne wszystkie należy kliknąć w ikonkę pnącza na pasku po lewej stronie rzędów chmur. Na poniższym obrazku ikonka z cyfrą 25 na białym tle :

Może jeszcze wyczyść ciasteczka cookies i flashowe : >>>klik<<<. Jeśli nadal nie odnajdziesz tego rzędu to zapraszam do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. .latka.

.latka. Stały bywalec

problem mam na kilku gałązkach,nie odlicza czasu i nie mogę ich zebrać

4. SMOD_Atena

5. .latka.

.latka. Stały bywalec

czyszczę codziennie zanim wejdę na farmę wszystko i problem jest od kilku dni

6. SMOD_Atena

7. .latka.

.latka. Stały bywalec

dzięki tak zrobię ;)

8. makufarmer

makufarmer Okazjonalny autor

Sprawdziłem, czy poszukiwana gałązka się nie ukryła, ale jej nie znalazłem
    Skorzystam z pomocy PT.
    Tutaj dziękuję za pomoc.

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.