Znajomi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niemiec92, 31 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niemiec92

niemiec92 Forumowy żółtodziób

Dlaczego jeżeli jestem aktywnym graczem gram codziennie, nie zostało moje konto usunięte w grze w bocznym prawym menu zostali usunięci wszyscy moi znajomi!??? sam nie usuwałem przyjaciół a ich nie ma. Natomiast wchodząc na pole z urzędem miasta i pocztę klikając znajomi wszyscy przyjaciele tam widnieją.... jest to co najmniej śmieszne.
    OCZYWIŚCIE JESTEM W 100% PEWNY ŻE MOI PRZYJACIELE ZNAJOMI SĄSIEDZI KOLEDZY.... nie zrezygnowali z gry gdyż jest to np. kolega z pracy który "nałogowo" gra w farmę lub córka która również gra ...... więc dlaczego zostali usunięci z prawego bocznego, podręcznego menu do np. wysyłania prezentów????

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2016
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mówisz sąsiadach?Być może sami odeszli.Jeśli zaś chodzi o znajomych,to zostają tam wszyscy sąsiedzi ( ci usunięci też) oraz wszyscy,którzy zostali dodani jako znajomi.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84, dziękuję za pomoc.

niemiec92, zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>Sąsiedzi i Znajomi - co i jak?<<<.

Kiedy sąsiad jest nieaktywny w grze ponad 30 dni, system może go automatycznie usunąć z Twojego sąsiedztwa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.