zmiany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aga_24, 24 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aga_24

aga_24 Okazjonalny autor

dlaczego został zmieniony czas robienia pnącza niańka ?

2. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

co z targiem,brak roślin,zwierząt z wyspy

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aga_24,nie mamy żadnych informacji o tym,że został zmieniony czas wspomnianego przez Ciebie rzędu,powinien on dawać bonus co 24h,jaki czas jest u Ciebie ?

BIAŁANOC, sprawdziłam mój targ i u mnie wszystko w porządku.Wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry.Czasami w takich sytuacjach wystarczy.Jeśli nadal będzie występował ten problem,zastosuj się proszę do poradnika : Gdy gra nie działa - poradnik
    Być może masz ustawione oferty według alfabetu a nie według poziomu,sprawdź proszę.
    A na przyszłość bardzo proszę otwieraj własny temat,jeśli masz inne pytanie niż Autor tematu.

4. wira

wira Forumowy żółtodziób

podłączam się do pytania 1, czas został zmieniony, jeszcze wczoraj dawał bonus co 10h (w poradniku też już został zmieniony na 24h). Pytanie dlaczego, zwłaszcza że ma tylko 30 minutowy czas działania.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wira, tak jak napisałam powyżej-nie mamy żadnych informacji o jakichś zmianach.W poradniku do eventu oraz w Tabelce czas w/w rzędu wynosi 24h.Bonus działa przez 30 minut i karmione w tym czasie zwierzęta w zagrodach mają skrócony czas dojrzewania o 5 %. Nagrody i bonusy ustalane są przez twórców gry.

aga_24,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. Gall85

Gall85 Forumowy żółtodziób

aż musiałem się zalogować czytając takie informacje.. rozumiem ja i inni, że nie macie żadnego wpływu na grę, ale kłamanie w żywe oczy?... czy naprawdę musimy robić screeny z FAQ które tworzycie inaczej będzie udawanie, że nic się nie zmieniło i zawsze tak było w FAQ? FAQ zostało zmienione, kiedyś było tam 10h, a nie 24h, więc ekipa musi wiedzieć o zmianie... jak nie wiecie czemu to chociaż nie okłamujcie ludzi, że było inaczej... chyba, że chcesz napisać, że za krzaka zmienił tą informację WojchillA lub ktoś z niemieckiej ekipy, nie informując was?

Post edytowałam, słowo zamieniłam. Rozumiem, że ponoszą Cię emocje, ale mimo wszystko proszę o grzeczniejsze wyrażanie się.
    BA_Musa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 stycznia 2015
    BIAŁANOC lubi to.
  7. BA_Musa

BA_Musa Guest

Gall85

Czas z tego rzędu to 24h, o czym informowaliśmy w poradniku . Nikt nie zmieniał czasu, w grze przez jakiś czas był błąd i aktywować rząd można było co 10h o czym informowałam jakiś czas temu tutaj.
    Ogłoszenia nie było, bo nie mieliśmy takich informacji z centrali, a bez tego nie możemy zamieścić ogłoszenia. Obecnie proszę info jest zamieszczone >>klik<<.
    Przepraszamy, że dopiero teraz. I proszę nie zarzucaj nam kłamstwa, bo wszelkie zmiany w poradnikach są opisywane w ostatnim poście.

8. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ale przecież jak robiłam event to w poradniku było 10 h. o_O

9. BA_Musa

BA_Musa Guest

W tym poradniku >>klik<< od początku była informacja o 24h. Jak widać w tym poście>>klik<< żadna informacja odnośnie pnącza nie była zmieniana. Tylko w grze było 10h.

10. Autorka pomimo obecności na forum więcej pytań nie zadała, rozumiem więc że wszystko jest jasne więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.