Zmiany na forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sylviaks, 29 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sylviaks

sylviaks Forumowy żółtodziób

Witam chciałam się dowiedzieć czy w związku ze zmianą na forum, awatar z profilu zostanie usunięty... Bo nadal widnieje a na nowym już nie ma.

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Bo jest nowe forum i wszystko jest nowe :) Na nowo trzeba ustawić avatara i sygnaturę, posty liczone są od zera ;)

3. sylviaks

......no to raczej jest dla mnie oczywiste , bardziej interesuje mnie czy zostało to dopracowane na tyle,żeby z poprzedniego forum awatar został usunięty...bo mimo iż jest nowe forum to awatar ze starego widnieje...a nie powinien

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Tutaj nie masz avatara... Przynajmniej ja nie widzę u Ciebie avatara :)

5. sylviaks

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

7. sylviaks

Wobec tego proszę o możliwość usunięcia, edytowania osobę z możliwościami.Nie jest to sprawa co prawda dla Rzecznika Praw Konsumenckich ale mam prawo "prosić" o usunięcie jak wyżej wspomniałam, mojego awatara.Nie pojęte jest dla mnie, że forum nie istnieje (czyt. nie jest juz aktywne ) ale awatar widnieje...

Ostatnie edytowanie: 29 września 2014
  8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie ma możliwości zalogowania się na stare forum - a tym samym nie ma możliwości zmieniania tam czegokolwiek. Będzie ono widoczne do końca września. :)

9. sylviaks

i jestes w stanie mi zagwarantowac ze od października zniknie wszystko łącznie z awatarem i postami , bez mozlowosci wyszukania?

Bo jesli tak to uspokoiłas mnie

Posty na forum łączymy. Używaj opcji EDYTUJ.
    Posty połączyłam, upominam słownie.

MOD_Caharina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 września 2014
  10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Na starym forum wszystko zostało tak, jak je zostawiono w ostatnim dniu jego działania. Moderujemy obecnie nowe forum i tutaj mamy możliwość ingerencji w pewne dane. Forum stare ma zostać usunięte z publicznego widoku już od 1 października, więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, także Twój awatar nie będzie widoczny.
    Nie jest prawdą, że stare forum nie istnieje, a Twój awatar tak. Na forum nie można pisać, ale nadal jeszcze istnieje.
    Pozdrawiam :)

11. sylviaks

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedz. Co złego to nie ja. Pozdrawiam.
    P.S. Temat prosze zamknac po 1 października;)

12. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Autorko, otrzymujesz punkty karne za edytowanie postu po moderatorze. Post przywróciłam do wersji z mojej edycji.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania w temacie wątku?

Edycja: Temat zamykam, jeśli po 1 października będziesz miała pytania odnośnie starego forum - otworzysz nowy temat ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.