Zmiany dotyczące obornika - dzielnica rzemieślnicza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika juliuszka, 8 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Przerywam produkcję i co widzę ?

Po co taka informacja jest zamieszczana przy produkcji w SPA ?
    Nadgorliwość, czy niedopatrzenie programistów ?
    Proszę mi to natychmiast usunąć ! Nie życzę sobie qpy w SPA ! ! ! ;)

donatka69 i iza_79 lubią to.
  2. Juliuszko wygląda ro na błąd wyświetlenia, myślę że towar został prawidłowo zwrócony:)

3. juliuszka

juliuszka Generał forum

I ja to doskonale rozumiem (mam nadzieję).

Piszę to ironicznie, bo raczej nikt nie chciałby w przepysznym drinku pod palmami znaleźć końskiego bobka. ;)

Zwracam jedynie uwagę na fakt, że programiści działając na zlecenie sił wyższych przeoczyli ten fakt.
    Est-orka zauważyła, że dzieje się tak w całej dzielnicy rzemieślniczej (a nie tylko w kwiaciarni, gdzie owa qpa jest wykorzystywana).
    Programiści zrobili to szybko i bardzo niedbale. Zwyczajna amatorszczyzna i wstyd.

Jako, że pytań żadnych nie mam i nie chcę podjudzać do niepotrzebnych dyskusji, uprzejmie poproszę o jakąś ładną kłódeczkę
    ;)

-Marysia111- i Bilonge lubią to.
  4. Proszę ładną kłódeczkę :)

Miłego wieczoru i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.