Zmiania nicku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -KogucikXD-, 17 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -KogucikXD-

-KogucikXD- Młodszy ekspert

Cześć. Istnieje opcja zmiany nicku w Farmeramie? Konto założyłem jak miałem 11 lat w 2010/11 roku, a teraz mam już 16, więc trochę mi przeszkadza moja obecna nazwa, w której dodatkowo jest znak myślnika, utrudniający mi logowanie się. Pisałem już w tej sprawię Pomocy technicznej, ale niestety zero odzewu. Prosiłbym o pomoc, bo naprawdę bardzo mi zależy.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Niestety nie ma możliwości zmiany nicku samodzielnie. Jedynie można zwrócić się z prośbą do PT o jego zmianę. Jednak aby prośba była pozytywnie rozpatrzona, muszą być ku temu konkretne powody, np. jeśli nick jest wulgarny itp.
    Czy mogłabym jeszcze w czymś pomóc?

3. -KogucikXD-

Szkoda, ale dziękuję za pomoc. Szkoda trochę tego 70 poziomu, ale chyba założę nowe konto z normalnym nickiem, bo na ten szczerze nie mogę patrzeć. Mogę wtedy zostać ukarany za tworzenie multikont?

4. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Za tworzenie multikont nie dostaniesz blokady. Ale wymiana na multikontach jest zabroniona

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie zmieniaj-fajny nick :) i szkoda farmy.Pozdrawiam

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Możesz sobie założyć nowe konto w grze, jednak oba konta nie mogą ze sobą "współpracować", wtedy nie powinieneś mieć problemów.

7. -KogucikXD-

Fajny był dla mnie 5 lat temu, teraz jest żałosny. Tak więc proszę o zamknięcie tematu i dziękuję za pomoc. Wysłałem wiadomość do Pomocy Technicznej, ale nie liczę na odzew. Dodatkowo nie pamiętam hasła do swojego starego maila, co także utrudnia mi grę.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Życzę powodzenia w takim razie i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.