zmiana waluty gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kk1982, 2 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kk1982

kk1982 Forumowy żółtodziób

mam pytanie dla czego od 3 dni nikt nie potrafi zmienic waluty gry z PLN na EURO mnie odsyłaja caly czas do formularzy i cały czas pisza że nie mogą pomóc ze proszą o ksero dowodu osob moja znajoma miała zmienioną walute w kilka godz a u mnie trwa to kilka dni i nic ciągle formularze i formularze mieszkam w Austrii chcę płacić w euro to takie trudne do zrobienia

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W tej sprawie pomocy udzielić może wyłącznie Pomoc Techniczna. Jeśli zgłosiłeś/aś sprawę do PT, to zastosuj się proszę do podanych przez Pomoc Techniczną wskazówek i waluta zostanie zmieniona. Z pozycji forum takie sprawy nie są rozwiązywane.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. kk1982

tak od 3 dni zgłaszam się do pomocy technicznej i nic kompletnie nic wysylam formularze na polska stronę i na niemiecka to co mam jeszcze zrobić bo juz nie wiem i nie mam juz miejsca w skrzynce a rezultatów jak nie było tak nie ma

4. SMOD_Atena

Kontynuuj proszę korespondencję z Pomocą Techniczną i tak jak napisałam wyżej - zastosuj się proszę do podanych przez Pomoc Techniczną wskazówek. Na forum nie rozwiązujemy takich spraw.

Czy tutaj mogę w czymś pomóc odnośnie forum ?

5. kk1982

nie dziekuje temat zakończony

6. SMOD_Atena

W takim razie tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.