zmiana nicku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Olenka47, 15 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. litkajestem

litkajestem Moguł forum

a no jest, pytanie brzmialo:
    na jakiej zasadzie jednym mozna, a innym nie..o ile wiem nie byl obrazliwy, ani wulgarny, a nam sie podaje ze jedynie w tym wyjatku mozna go zmienic, wiec nadal wisi, na jakiej zasadzie i jakie ma to znaczenie czy Ty czy ktos inny, a Ty chyba lepiej wiesz i mozesz nam wyjasnic, czemu?
    bo wyglada jednak na to, ze to czysty kaprys xD....

_Olenka47 lubi to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

litkajestem napisałam dwukrotnie i powtórzę po raz trzeci - zmiana nastąpiła decyzją ICM.
    A ja w imieniu innych nie będę się wypowiadać, bo nikt mnie do tego nie upoważnił.

Wszystko co w temacie zmiany nick wiem, zostało tu napisane.

EDIT: _Olenka47 W pierwszej odpowiedzi napisałam: W chwili obecnej widać właściwy nick gracza, wcześniej z powodów technicznych (co zostało zgłoszone do Centrali) mimo dokonania zmiany widoczny był poprzedni nick.

3. litkajestem

litkajestem Moguł forum

mi nie chodzi o nic innego tylko...
    czy zasady sa takie same dla wszystkich, czy rozne..
    bo to nas najbardziej ciekawi:)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

litkajestem, bycie członkiem ekipy to obowiązki oraz przywileje.

Miłego dnia życzę :)

5. litkajestem

litkajestem Moguł forum

wzajemnie milego zycze w wykonywaniu swoich obowiazkow w polaczeniu z przywilejami:)
    ale to i tak nie zmienia postaci rzeczy, no coz i tu tak jak wszedzie, i gdzie to rownouprawnienie.....

_Olenka47 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

winszuję obowiązków i związanych z tym przywilejów :)

widzę ,że real niczym nie różni się od wirtualnej gry , kto wyżej to więcej może :)

pytań mam wiele :music:, ale po co je zadawać jak nie otrzymuje się konkretnej odpowiedzi :)

można zamykać jak o to chodzi

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to dziękuję,miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.