zmiana nicku

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by _Olenka47, Apr 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. litkajestem

litkajestem Moguł forum

a no jest, pytanie brzmialo:
    na jakiej zasadzie jednym mozna, a innym nie..o ile wiem nie byl obrazliwy, ani wulgarny, a nam sie podaje ze jedynie w tym wyjatku mozna go zmienic, wiec nadal wisi, na jakiej zasadzie i jakie ma to znaczenie czy Ty czy ktos inny, a Ty chyba lepiej wiesz i mozesz nam wyjasnic, czemu?
    bo wyglada jednak na to, ze to czysty kaprys xD....

_Olenka47 likes this.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

litkajestem napisałam dwukrotnie i powtórzę po raz trzeci - zmiana nastąpiła decyzją ICM.
    A ja w imieniu innych nie będę się wypowiadać, bo nikt mnie do tego nie upoważnił.

Wszystko co w temacie zmiany nick wiem, zostało tu napisane.

EDIT: _Olenka47 W pierwszej odpowiedzi napisałam: W chwili obecnej widać właściwy nick gracza, wcześniej z powodów technicznych (co zostało zgłoszone do Centrali) mimo dokonania zmiany widoczny był poprzedni nick.

3. litkajestem

litkajestem Moguł forum

mi nie chodzi o nic innego tylko...
    czy zasady sa takie same dla wszystkich, czy rozne..
    bo to nas najbardziej ciekawi:)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

litkajestem, bycie członkiem ekipy to obowiązki oraz przywileje.

Miłego dnia życzę :)

5. litkajestem

litkajestem Moguł forum

wzajemnie milego zycze w wykonywaniu swoich obowiazkow w polaczeniu z przywilejami:)
    ale to i tak nie zmienia postaci rzeczy, no coz i tu tak jak wszedzie, i gdzie to rownouprawnienie.....

_Olenka47 likes this.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

winszuję obowiązków i związanych z tym przywilejów :)

widzę ,że real niczym nie różni się od wirtualnej gry , kto wyżej to więcej może :)

pytań mam wiele :music:, ale po co je zadawać jak nie otrzymuje się konkretnej odpowiedzi :)

można zamykać jak o to chodzi

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to dziękuję,miłej gry życzę i temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.