zmiana nicku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Olenka47, 15 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

mam pytanko, czy można zmienić nick ?

ross2 lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nick na forum jest uzależniony od nicku w grze, samodzielnie nie można zmienić nazwy Użytkownika. W wyjątkowych sytuacjach o zmianę można poprosić Pomoc Techniczną, ale zaznaczam, że nie dokonują oni zmiany nicku "na życzenie", tylko jeśli są ku temu uzasadnione powody.

3. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

zadałam to pytanie bo zdziwiło mnie ogromnie to ,że zwykły gracz nie może zmienić nicku /chyba że obrazliwy/ a ktoś z ekipy może ,jak to jest ?

ross2 lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Troszkę nie rozumiem, gdzie zauważyłaś, że ktoś z ekipy może zmienić nick?

5. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

mam w znajomych , wszyscy maja listę znajomych , nick jest zmieniony , a herb i lvl pozostał

czy jakiś problem z odpowiedzią ?

Ostatnie edytowanie: 15 kwietnia 2015
    ross2 lubi to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Chodzi Ci o to, że moderatorzy w grze mają inny nick niż na forum (konto moderatorskie)?

7. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

nie
    ja dobrze wiem,że cm czy Mod ma ZAWSZE swoją farmę z nickiem który sobie wymyślił nim wstąpił do ekipy , i chodzi mi właśnie o nick z FARMY założonej przez gracza

doczekam się odpowiedzi na dość łatwe /chyba/ pytanie :p

Ostatnie edytowanie: 15 kwietnia 2015
    Kasialka i ross2 lubią to.
  8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no na nowym forum nie jest wcale nik na forum uzalezniony od niku w grze o_O i mozna zmienic nik tylko raz ponoc... a w grze to albo wcale albo przez pomoc techniczna -popraw jak sie myle :oops:

Kasialka, ross2 oraz Sookie lubią to.
  9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

_Olenka47, nick zmienić można tylko poprzez Pomoc Techniczną, na jakich warunkach opisała już MOD_Salsa.
    Nie wiem jaka była sytuacja Twojego sąsiada/sąsiadki, czy zmienił po jakimś czasie nick, ogólnie jak już tu było napisane:
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

ankagdw, masz rację nick na forum nie musi być taki sam jak w grze. Każdy Gracz który po raz pierwszy wchodzi na forum może wybrać sobie nick jakim chce się na forum posługiwać.

ankagdw lubi to.
  10. ankagdw

no tak mi sie wlasnie wydawalo ze w wyjatkowych sytuacjach :)

ross2 lubi to.
  11. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

Witam Następnego Moda który zmaga się z moim Dość Łatwym Pytaniem :)

pytasz mnie czy mam jeszcze Jakieś Pytania???o_O
    jeszcze NIE dostałam odp zrozumiałej przez wszystkich śledzących ten temat na moje pierwsze pytanie, a już mam pisać następne o_Oo_O, wyżej Zaznaczyłam że to jest osoba z ekipy /to chyba kto jak kto , ale Wy /ekipa/ nie możecie mieć problemu o KOGO chodzi:music::music::music: proszę udzielić mi czytelnej odpowiedzi , a nie bla bla :oops: , dlaczego gracz który zakładając farmę wybiera sobie nick /zgodny z regulaminem pod każdym względem/ z KTÓRYM wstępuje w szeregi ekipy zmienia sobie od Tak Nick :p bo tak jak ja to pewnie i inni chcieli by mieć taką możliwość :)

12. litkajestem

litkajestem Moguł forum

dzien dobry
    a czytam sobie i tez jestem zainteresowana jaka padnie odpowiedz, bo sie zastanawiam w czym czlonek ekipy jest lepszy niz myxD

Ostatnie edytowanie: 16 kwietnia 2015
    aweva55, ross2 oraz _Olenka47 lubią to.
  13. maryla51

maryla51 Czeladnik forum

Mam (miałam) zmieniony nick w grze, a pozostał nick na forum. Powodem zmiany był brak "sówki", a przyczyną występowanie bliźniaczego nicku.
    W tej chwili, po wprowadzeniu skryptu "otto", wszystko wróciło do poprzedniego stanu, tzn mam jeden nick i brak sówki przy wiadomościach przychodzących. Zgłoszone ponownie do PT. Myślę, że to jest ten uzasadniony przypadek, o którym pisały cytowane Panie.

ross2 i ankagdw lubią to.
  14. ankagdw

no Ola widocznie mial powod i skad wiesz ,ze ot tak? przeciez nikt z ekipy nie bedzie Ci sie tlumaczyl czemu jakis gracz mial zmieniany nik... no tak na logike..

ross2 i _Olenka47 lubią to.
  15. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

nie miał tylko miała tak powinnaś Aniu napisać

16. juras

juras Weteran forum

Oleńka47, parę osób już napisało, że w szczególnych przypadkach zmiana nicku jest możliwa. To jest właśnie w tym regulaminie o którym wspominasz. Chcesz zmienić swój nick w grze?.. bo na forum masz bardzo ładny. Wiesz ? ja też miałem być Oleńka, no ale się okazało że "wyszedł" Jerzy(k):p

17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witam, już wyjaśniam - zgadza się, nick jednego z członków ekipy został zmieniony 22.07.2014 decyzją ICM.
    W chwili obecnej widać właściwy nick gracza, wcześniej z powodów technicznych (co zostało zgłoszone do Centrali) mimo dokonania zmiany widoczny był poprzedni nick.

18. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

ja chcę poznać zasadę , dlaczego ekipa może a zwykły gracz nie:p

dlaczego nie wygodne pytanie zostaje zawsze bez odpowiedzi

TL , trochę dziwne dla mnie to co piszeszo_Oo_Oo_O , już tłumaczę ,jak założyłam ten wątek to dostałam sówkę z próbą wyjaśnienia mi dlaczego cm zmieniła nick i bardzo mi przykro /pewnie innym też/ że masz mnie /innych/ za mniej inteligentnych pisząc że już prawie od ROKU ma zmieniony nick a dopiero teraz udało się Wam go wymienić namacalnie:)

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

_Olenka47 napisałam - nick został zmieniony decyzją ICM, nie moją (w tym czasie nie ja byłam tu TL). Przykro mi jeśli odpowiedź jest mało satysfakcjonująca, ale jest jedyną jaką znalazłam w wewnętrznych zapiskach.

20. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

bardzo mało satysfakcjonująca jak dla mnie jest ta odpowiedz ale cóż ja mogę ...:)jak sama dobrze Wiesz , kto wyżej to więcej :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.