zmiana nicku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anuszki, 30 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Napisałam do PT że chcę zmienić NICK ale delikatnie mówiąc .... zignorowali mnie, jedna dziewczyna miała NICK taki jak MOD.... ooo przepraszam , to MOD miał nick jak ta dziewczyna i jej zabrał to PT od razu umożliwili jej zmianę :eek:
    Żeby nie było że nie ma pytania to ..... jak to zrobić by mnie wysłuchali i spełnili moją prośbę -.-

Jerzy2006 lubi to.
  2. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

ale zmiana nicku jest niemożliwa może to zrobić BP w przypadkach ale nie wiem niestety jakich

Anuszki lubi to.
  3. Nicku w grze nie można zmienić chyba że łamie regulamin ale można to zrobić tylko przez Pomoc Techniczną. Twój Nick jak widzę nie łamie regulaminu :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

4. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

na forum mam inny i w grze mam inny, nikt nie może mnie znaleźć i dlatego chcę zmienić na jedną :sleepy:
    jestem rozżalona :(

Jerzy2006 lubi to.
  5. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

bo na poczatku musialas zmienic wchodzac na forum

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wpisz sobie nick z farmy w sygnaturze na forum;)

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

super pomysł :D ale nick z farmy to moje imię i nazwisko i chciałabym to zmienić, ale widzę że marne szanse więc.... :(

Jerzy2006 lubi to.
  8. Anuszki masz jeszcze jakieś pytania ???:)

Graczom dziękuję za pomoc :)

9. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

trzymam kciuki żeby jakiś Mod wziął se mój nick wtedy mi zmienią :sleepy:
    można zamknąć

Jerzy2006 lubi to.
  10. Zamykam więc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.