Zmiana nicku - wyjątkowa sytuacja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Feeps, 16 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Feeps

Feeps Mieszkaniec forum

Szanowne grono Administratorów,

Bardzo prosiłbym o zmianę nicku, gram od wczoraj i został wybrany niefortunnie jako kawał przez moje dziecko, klika mi to wszędzie i wyklikał jak zakładałem konto. Postanowiłem, że chciałbym coś z tym zrobić bo zostanę tu na dłużej.

Generalnie jest mi obojętne jaki on będzie - żeby nie był obraźliwy jaki jest teraz, ewentualnie jeśli sam mógłbym wybrać byłoby to już w ogóle spełnienie marzeń.

Pozdrawiam serdecznie,

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Nick faktycznie obraźliwy jak sam przyznajesz a tym samym łamiący jeden z punktów naszego Regulaminu: >>>klik<<<.

2.1. Nick, sygnatura, awatar

Nick, awatar, sygnatura i podpis nie mogą naruszać punktu 1.2. Regulaminu.

Nick, którym się posługujesz, to Twoja wizytówka. Nick nie może być wulgarny (w tym zawierający słowa z języków obcych, których brzmienie w języku polskim kojarzone jest z wyrażeniami wulgarnymi) ani obraźliwy.

(....)

Kara:
    Sygnatura, awatar - 11 pkt
    Obraźliwy, wulgarny nick - 51 pkt

W związku z powyższym otrzymujesz punkty karne i blokadę konta na forum a w sprawie zmiany nicku zapraszam do Pomocy Technicznej, tutaj znajdziesz wskazówki jak wysłać formularz: >>>klik<<<

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.