Zmiana maila

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika GRZECZNYCHŁOPIEC, 24 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Witam,
    chciałbym zapytać czy jest jakaś inna możliwość zmiany maila na inny niż ta dostępna z pozycji gry ?
    Mam taki problem z pocztą , że nie mogę się na nią zalogować. Po zmianie operatora internetu, moja poczta mówi mi: " że Ja to nie jestem Ja, i w ogóle to nie jest mój komputer "
    Nadmienię ,że komputer mam ten sam od lat.
    Hasło i login do gry mam zapamiętane w przeglądarce. Ale jak bym chciał je zmienić, to już nie będę miał możliwości, bo trzeba zalogować się na pocztę ,która płata mi figle.
    Chciałem zmienić maila , ale link wysyłany jest na starą pocztę , do której nie mogę się zalogować. Myślę tak przyszłościowo, że jak bym wyczyścił hasła z przeglądarki to już się nie zaloguje do gry i strace konto :(
    Co prawda rzadko gram i hasła już nie pamiętam, ale nie chciałbym stracić konta bo za dużo pracy już w nie włożyłem.
    Pozdrawiam GC

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Witaj :)

Zmiana adresu e-mail przypisanego do konta możliwa jest także poprzez wysłanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, jednak konieczne będzie spełnienie kilku warunków. Zapoznaj się proszę z tym poradnikiem: klik. Wszystko zostało tu wyjaśnione :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Myślę, że najlepiej będzie wysłać zgłoszenie i w przypadku wątpliwości po prostu dopytać. Być może nie będzie to tak skomplikowane jak się wydaje ;)

A skoro mogę zamykać, to kłódeczka. Miłego popołudnia życzę :)

zx221 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.