Zmiana hasła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kuba2007, 11 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kuba2007

kuba2007 Czeladnik forum

Mam gorąca prośbę .Prosze podać mi link jak mogę zmienić hasło ktoś pomoże .Z gory dziękuję

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zapraszam Cię do poradnika : Zmiana adresu e-mail lub hasła (po kliknięciu na napis zostaniesz przeniesiony w odpowiednie miejsce).
    Znajdziesz tam interesujące Cię informacje,

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. kuba2007

kuba2007 Czeladnik forum

zapoznałem się zrobiłem zmiane hasła ale nie doszedł link i boję się wylogować bo stracę moją farmę

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Czasami na mail trzeba chwile poczekać, warto też sprawdzić zakładkę spam na poczcie.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. kuba2007

kuba2007 Czeladnik forum

Czekam sprawdzam ale boję się wylogowc

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Kirito

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 marca 2016
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kuba2007, czy na pewno podałeś dobry adres email? Sprawdziłeś folder spam? Spróbuj może wylogować i ponownie zalogować się na swoja pocztę. Jeżeli link aktywacyjny nadal nie dotrze spróbuj ponownie przejść cały proces.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.