zmiana hasła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pat3l, 5 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

witam mam pytanie bo nie pamietam swojego loginu i hasła do poczty a chciałabym zmienić hasło w grze czy jest jakaś możliwość zrobienia tego?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

pat3l, sam login do poczty powinnaś mieć w zakładce "moje konto" w ustawieniach w grze. :)
    Jak już znajdziesz adres email, to powinna mieć też opcję przypomnienie hasła na nim. Jeżeli to nie pomoże to możesz skontaktować się z supportem poczty, jeżeli to się nie uda to pozostaje zmiana adresu mailowego, zgodnie z FAQ Zmiana adresu e-mail lub hasła przez Pomoc Techniczną. I następnie zmiana hasła do konta w grze. Bez adresu emial nie można dokonać zmiany hasła. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

prawdopodobnie logujesz się uzywajac login z fb :)

4. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

na poczcie onet jak wpisuje swojego maila i na przypomnienie hasła wyskakuje mi ze dany mail jest nieprawidłowy ;/ nie mam pomysłu, ludzie piszacy na temat tej poczty mają takie same problemy i co teraz mam zrobić? :(
    cyfrzak no nie bałdzo bo nie mam powiązanego konta z fb tym bardziej ze nie mam fb :eek::sleepy:

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2015
  5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

pat3l, w takim wypadku skontaktuj się z administratorem poczty i zapytaj co stało się z Twoim emailem, być może został usunięty?
    A tutaj poradnik: ..::klik::.. jak zmienić adres email przez Pomoc Techniczną. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

raczej nie dziękuje za pomoc:) pozdrawiam miłego dnia

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

pat3l, również pozdrawiam, skoro dalszych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)

pat3l lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.