zmiana hasła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika TETUNIA, 22 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

już dwa razy próbuję zmienić hasło, ale dostaję od farmeramy maila zmiana hasła, ale bez linka który można otworzyć żeby to hasło zmienić, nie bardzo wiem co robic

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeszcze raz na spokojnie przejrzyj wiadomość,w otrzymanym od BP mailu powinien być link potwierdzający zmianę hasła,po kliknięciu którego zmiana hasła zostanie zapisana.
    Jeśli problem będzie się powtarzał,bardzo proszę napisz do Pomocy Technicznej,link znajdziesz pod ramką gry.

3. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

linku na pewno nie mam, napisałam maila do pomocy technicznej, jak długo czeka się na odpowiedz?

4. SMOD_Atena

Każde zgłoszenie jest rozpatrywane indywidualnie i odpowiedź otrzymasz najszybciej jak to będzie możliwe.

5. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

ok poczekam, chociaż troszkę denerwuję się, bo kolega stracił konto i mam nadzieję, że link z zaprezentuj farmę nie zafunduje mi również utraty konta:oops: myślę, że można zamykać wątek, dziękuję:)

6. SMOD_Atena

Myślę,że jeśli nikomu nie udostępniłaś danych dostępowych,to nie zaloguje się na Twoje konto,ale dla bezpieczeństwa należy co jakiś czas zmieniać hasło i nie powinno ono być "łatwe".
    Skoro napisałaś do PT,to już tylko pozostaje czekać na odpowiedź,tutaj dziękuję i skoro można,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.