zmiana email

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Allunia1983, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Allunia1983

Allunia1983 Forumowy żółtodziób

mam problem. pisałam do państwa o braku florenów 8 lutego i odpowiedź została wysłana chyba na mój stary email. chciałam zmienić emaila ale nie mogę się zalogować na niego.aby potwierdzić weryfikacje. jak mam to zmienić? mój nowy email to alicjatomczak1983@interia.pl

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o reklamacje w sprawie płatności to zapraszam do korzystania z tego formularza :>>>Formularz płatności
    Natomiast adres e-mail pierwotnie przypisany do konta w grze można zmienić tylko poprzez napisanie zgłoszenia do pomocy technicznej,zapraszam do zapoznania się z poradnikiem :>>>Zmiana adresu e-mail lub hasła i zastosowanie się do wszystkich wskazówek.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Autorka była dzisiaj obecna na forum ale więcej pytań nie widzę , rozumiem że wszystko jest jasne więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.