zmiana dojrzewających drzew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aweva55, 8 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dlaczego po podlaniu tnz drzewa nie zmieniają wyglądu ? Sprawdziłam na innych przeglądarkach . Ciasteczka wyczyszczone i z komputerem wszystko tak jak trzeba .

tarantula66 lubi to.
  2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Nie tylko u Ciebie tak jest. Ja wczoraj wystawiłam baobaby i zwykle po podlaniu TNZ pojawialy się kropleki. Wczoraj i dziś ich nie ma. Dopiero przy zbiorze się pojawiają.

tarantula66 lubi to.
  3. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Jakaś nowa nowość czy błąd ?

tarantula66 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną nie posiadamy żadnych informacji aby coś zostało zmienione, ale dopytamy oczywiście. Jak tylko otrzymamy jakieś info to zamieścimy tutaj lub w formie OO.

tarantula66 lubi to.
  5. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzięki , czekam więc cierpliwie :)

Chyba temat został zapomniany :(a jest dość istotny bo nie widać na pierwszy rzut oka czy drzewo jest podlane snz :(

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 lipca 2016
  6. SMOD_Atena

aweva55 temat nie został zapomniany. Uwaga o niewłaściwym wyświetlaniu podlanych drzewek została przekazana. Nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi zwrotnej, dlatego też żadnych informacji nie zamieszczamy. Jak tylko będziemy coś wiedzieć, to przekażemy Graczom informacje.

tarantula66 lubi to.
  7. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Ok to dzięki za pamięć :)

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

9. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Tak ciągle to samo pytanie, na które nie mam odpowiedzi.

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

aweva55, więc ja powtórzę, jak tylko otrzymamy informacje, to się nimi podzielimy ze zniecierpliwionymi Graczami.

Rozumiem, że temat do zamknięcia na chwile obecną?

11. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

W takim razie do zamknięcia, cóż począć .

aleksandra lubi to.
  12. SMOD_Atena

W takim razie dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.