Zmiana daty zakończenia eventu.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cba_cbs, 4 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cba_cbs

cba_cbs Forumowy żółtodziób

Dlaczego u nas na forum pierwotnie była podana data zakończenia eventu z okazji dnia rodzica na 7 czerwca i zmieniona na 6 czerwca bez informacji o tym ? Po cichu ?
    Mam screen na dowód tej sytuacji. Rozumiem , że każdy popełnia błędy ale wystarczy dać sprostowanie , a nie po cichu edytować. Czekam na sprostowanie.
    Wiem , że poradniki jak i wiadomości mogą zawierać błędy. Dlaczego jednak na innych forach nie było takiego błędu tylko tradycyjnie u nas i dlaczego nie powiadomiliście nas oficjalnie. To jest traktowanie po macoszemu nas.... farmerów.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Zapewne piszesz o Kalendarzu. Wcześniejsza data była tylko i wyłącznie zapowiedzią. Możesz przeczytać o tym TUTAJ (nadal widnieje data 7 czerwca i nikt z nas niczego nie ukrywa, czy zamiata pod dywan). Natomiast finalna data w Kalendarzu jest zmieniana w momencie pojawienia się konkretnego Oficjalnego Ogłoszenia na temat jakiegoś eventu.

Pamiętaj o tym proszę, że my podajemy takie informacje, jakie otrzymujemy z Centrali.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. cba_cbs

cba_cbs Forumowy żółtodziób

Brak słów na Wasze poczynania. Moja dobra rada nie przesiąkajcie drodzy moderatorzy praktykami Mouse. Pamiętajcie , że bez nas graczy jesteście zbyteczni. Mam Was na oku - w szczególności Mouse. Dobranoc.

FarmaBeatki37 i pat3l lubią to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W jednym się zgadzam z Tobą. Ekipa jest dla Graczy i to nas tutaj trzyma i motywuje do działania. Ale jest też druga strona medalu, bez ekipy nie byłoby tego forum, więc jakby nie było, jesteśmy sobie wzajemnie potrzebni.
    A jeśli Mouse wpadła Ci w oko, to już Twoja indywidualna sprawa ;)
    Co do "dobrych rad", to wybacz, ale z niej nie skorzystamy. Uważam, że nasza Szefowa to bardzo dobra TL.
    Poza tym jesteśmy dorosłymi ludźmi i takich rad nie potrzebujemy.

Skoro nie masz pytań, to również życzę dobrej nocy i zamykam.

KaBeUK lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.