Zmiana czasu a zbiory

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 28 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

dzis w nocy o godz 3 mam zebrac szescian arbuza a o 2 przesuwamy czas na 3 Czy bede juz miec szescian gotowy czy nie bo nie wiem Pogubilam sie

2. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

własnie o to pytałam zajrzyj do mnie
    post nizej

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

lidia1963, jeżeli chcesz wstać to nastaw sobie budzik na 04:00 nowego czasu :)
    Jeżeli nastawiłaś roślinkę np. 8 godzinną i o godzinie 02:00 (starego czasu - zimowego) do zakończenia produkcji będzie jeszcze godzina, to gdy przestawisz wskazówki zegara roślinki i tak będą miały jeszcze godzinę dojrzewania :) Dla roślinek na farmie nie ma zmiany czasu :)
    Dodam jeszcze że zmieniłam temat wątku, tak aby jasno określał o co chodzi :)

Czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania? :)

4. Autorka była dzisiaj obecna na forum ale więcej pytań nie widzę więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.