zmiana czasu 2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika saler2, 29 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saler2

saler2 Forumowy żółtodziób

Ponieważ poprzedni temat zamknięto ponawiam. Jest 23:15 a ja już mam prezent z kolejnego dnia. prze co pominęłam poprzedni- wychodzi na to że na farmie już jest po północy . Czy to błąd? Bo teraz muszę wydać 26szt florenów żeby odkryć prezent który rzekomo pominęłam.

2. puduja

puduja Forumowy żółtodziób

Witam. U mnie jest tak samo. Według czasu w Polsce jest 23,22 a według czasu na farmie jest juz po północy. Prezent z bananami przepadł?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Problem ten jest już zgłoszony. Jeśli otrzymamy jakieś informacje na ten temat to jak zawsze zostaną zamieszczone na forum.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

4. saler2

saler2 Forumowy żółtodziób

5. .kiwi2.

.kiwi2. Forumowy żółtodziób

Odebrałam prezenty z upiornego kalendarza ale prezentów niestety nie otrzymałam:mad:
    Dlaczego wcześniej się włączył i nie dał prezentów? Nie patrzę na zegar, gdy siedzę przed komputerem. Mruga, to się odbiera. Jak to mi zrekompensują?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.kiwi2. odebrane prezenty na pewno zostały dopisane, a tak jak wyżej napisałam, problem z wyprzedzeniem jutrzejszego prezentu został zgłoszony a to oznacza, że nie leży po stronie Graczy i myślę, że zostanie rozwiązany tak aby nikt niczego nie stracił. O tym zapewne pojawi się stosowne ogłoszenie jak tylko otrzymamy informacje z Centrali.

A skoro Autor wątku nie ma już pytań to tutaj zamykam i zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń.

Spokojnej nocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.