zmiana adresu email do konta - cd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janczurka, 3 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janczurka

janczurka Stały bywalec

Zrobiłam, jak podpowiadaliście.
    Wysłałam formularz podając prośbę z nowym adres amail
    W odpowiedzi dostałam listę 100 zadań, które muszę wykonać, by zakończyć tę misję.
    No i super, nawet z siedmioma smokami sobie (jakoś) poradzę, ale to poniżej mnie przerasta:

II. Prosimy przedstawić zaświadczenie od dostawcy skrzynki pocztowej, że nie ma już możliwości odzyskania dostępu do w/w konta e-mail. Prosimy o zrzut ekranu (z widocznymi adresami url, odbiorcy i nadawcy oraz datą/godziną)

Jakie zaświadczenie, na kurczaczka jednego?! Co to jest adres url ?!
    Moje konto pocztowe jest niedostępne, i tyle.
    Ratunku, pomocy, słoniocy (cytat z Kubusia Puchatka)

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

janczurka, szczerze, to musiałam dopytać jak to jest. :) Dowiedziałam się że jeżeli chcesz zmienić email w przypadku gdy starego adresu nie ma, lub nigdy nie istniał (literówka przy rejestracji w grze) lub gdy został usunięty, konieczne jest zaświadczenie.
    Aby zdobyć zaświadczenie musisz napisać do operatora swojej poczty, która jest przypisana do gry, w emailu poprosić o odzyskanie dostępu do konta, jeżeli dostaniesz odpowiedź że adresu nie można odzyskać, zrób wtedy screena tak aby adres url oraz data i godzina były widoczne. :)
    Adres url to adres który wyświetla się w górnym pasku (np.: pl.bigpoint.com/farmerama... itd)

Czy teraz wszystko jest już jasne? Jeżeli nadal masz jakieś pytania postaram się pomóc :)

3. janczurka

janczurka Stały bywalec

hmmm... na razie nie zamykajmy, dobrze?
    Mamy święta; napiszę do home.pl i zobaczymy czy nie zabiją mnie śmiechem, że proszę o zaświadczenie niedostępności poczty, skoro nie przedłużyłam abonamentu na domenę. Ale dajmy im chwilę
    Dzięki za wsparcie:)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mam nadzieję że uda się takie zaświadczenie zdobyć :)
    Wedle życzenia nie zamykam i czekam na informację czy wszystko się udało :)

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

janczurka, czy coś się już wyjaśniło?

6. janczurka

janczurka Stały bywalec

zamknijmy... tak, jak sądziłąm - misja nie do wykonania, i to sie raczej nie uda, niestety... póki nie ma większych problemów do PT (chciałam tylko zgłosic, że również i u mnie turbo młyn i walentynkowe nie działa) - to luz, gorzej jak coś się faktycznie powazniej skwasi....:((((((

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Przykro mi, czasem tak bywa niestety. Co do młyna, to jutro mają zostać wprowadzone zmiany: KLIK, a o pnączu poczytasz TUTAJ. I miejmy nadzieję, że juz się nic nie popsuje, czego Tobie i sobie przy okazji zyczę. Pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.