Zmiana adresu E-mail

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mariolka22511, 24 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mariolka22511

Mariolka22511 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie jak można zmienić adres E-mail nie logując się w grze ponieważ mam konto zablokowane?

Halo udzieli mi ktoś informacji?????

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2015
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

3. Mariolka22511

Mariolka22511 Forumowy żółtodziób

Tak mam ja się pytałam jak zmienić adres bez logowania się na farmę ponieważ mam ja zablokowaną przez administratora nie wiem za co,a chcę zmienić adres E-mail ponieważ nie dochodzą do mnie wiadomości od PT gdyż adres poczty miałam z GG a dowiedziałam się że obecnie gg nie przesyła poczty na inny mój adres pocztowy.

hlnrys lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mariolka22511, jeżeli chodzi o zmianę adresu email to podczas próby logowania wybierz na dole planszy "pomoc techniczna" i nie zmieniając danych konta i adresowych napisz zgłoszenie, w treści podając nowy adres na który otrzymasz odpowiedź.

Równocześnie informuję że na Twoje konto zostały nałożone punkty karne za złamanie poniżej przytoczonego punktu Regulaminu forum:

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.