Zmaina adresu email

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 15 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Napisałem w sobotę prośbę o zmianę email do pomocy technicznej dziś jest poniedziałek email dalej nie został zmieniony tu chodzi o bezpieczeństwo konta, dlaczego tak długo każecie czekać? w innej grze , email został zmieniony w 1 dzień, a tu się przeciąga proszę o wytłumaczenie

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Wytłumaczę Ci, że nie każdy ma dostęp do takich opcji, ze względu na bezpieczeństwo kont. Prośba ta musi zatem zostać przekazana, a następnie spełniona. W Bigpoint jedynie sprawy naprawdę istotne (np. poważne błędy) są załatwiane w weekend. Czasem trwa to kilka dni, w zależności również od liczby zgłoszeń i dostępności osób zajmujących się takimi czynnościami.
    Jeśli otrzymałeś odpowiedź, czekaj cierpliwie, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte i nie zostanie pominięte.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Nie mam więcej pytań, dzięki za wytłumaczenie mam nadzieje że zostanie to zmienione w najbliższym czasie.

Możesz założyć kłódeczkę :)

Pozdrawiam ;)

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

No to zakładam kłódkę. Dodam też, że zawsze można odpisać po prostu na zgłoszenie.
    Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.