zloty slot

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rajskafarma, 16 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

mam zajęty 1złoty slot. Przy próbie wstawienia czegos do drugiego slotu dostaję komunikat o braku wolnego miejsca. Przelogowanie nie pomaga. Wczoraj wstawianie do slotów działało normlnie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Co masz we wszystkich, dostępnych slotach i co próbujesz włożyć?

3. rajskafarma

w diamentowym mam CMJ(od wczoraj)... do srebrnego włozyłam dzis bez problemu jakis bonus na PD oraz przyspieszacz na warzywa, 2 sloty srebrne mam wolne.... problem mam ze zlotym slotem...w 1.mam bonus pd/tpd, a przy próbie wstawienia czegos (jak pisałam wyzej - byly to rozne rzeczy ddozwolone do tego slotu) do 2. złotego slotu dostaję info o braku miejsca

4. SMOD_Atena

A co konkretnie próbujesz włożyć do tego złotego slotu?

5. rajskafarma

gram na flash'u... próbowałam przed chwilą bonusu 30%oraz bonus 200% tpd... ten bonus w 1.złotym slocie mam od wczoraj, a to co było w 2. skonczyło się w nocy i slot jest pusty

6. SMOD_Atena

Spróbuj w takim razie wyczyścić pamięć przeglądarki i ciasteczka cookies, po ponownym zalogowaniu spróbuj raz jeszcze aktywować jakiś bonus w tym złotym slocie.

Daj proszę znać czy problem ustąpił?

7. rajskafarma

Nie pomogło... komputer był przez noc wyłączony
    Próbowałam wstawiac na dwa sposoby czyli klikając w wolny slot (otwiera się lista bonusów do wstawienia adekwatna do wybranego slotu) oraz konkretny bonus z rzemiosła przypisany do zlotego slotu

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2020
  8. SMOD_Atena

Skoro czyszczenie nie pomaga to napisz proszę zgłoszenie do PT: Pomoc Techniczna w celu sprawdzenia gdzie tkwi problem.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

9. rajskafarma

nie

10. SMOD_Atena

Skoro nie to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.