Zlecenia w spółdzielni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marcinwin, 8 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Czy istnieje jakaś możliwość zmniejszenia tych oczekiwań klientów w spółdzielni, np. poprzez realizowanie wszystkich zleceń kilka/kilkanaście dni pod rząd, czy to nie ma znaczenia?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jedyna możliwość to odblokowanie runy na Drzewie mądrości ale jeśli chodzi o rośliny to tylko dla jednej klientki - Śliczna Świnianka - Anna Świnianka w każdym zamówieniu będzie wymagała o 50 roślin mniej.
    Dla kilku innych klientów też są runy i po ich odblokowaniu klienci wymagają o 1 przedmiot mniej.

Więcej informacji znajdziesz w tabeli: >KLIK<.

Ilość wykonywanych zleceń nie ma żadnego wpływu na wymagania kientów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Myślałem, że jakość da się obniżyć te wymagania, ale cóż. Moi klienci to straszne darmozjady, chcą całą masę produktów, a w zamian niewiele dają :(

Temat możesz zamykać

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U wszystkich mają tak wysokie wymagania, u mnie również ale tych, którzy przesadzają (szczególnie zwierzęta i produkty) nie obsługuję ;)

A skoro mogę to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.