Opinie Zjawiskowe noce

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jakoś to przeboleję.
    Opryskiwacze to akcja raz do roku, więc ładunków mam jeszcze na 14 lat.
    xD:cry:xD
    Kosiarze właściwie też raz do roku, tylko miejsce małpom zajmują.:p
    Ale dyniowe niepotrzebnie poszły.:(

Nie wiem jak ja to zrobiłem, zawsze zbieram tam ręcznie.

Ostatnie edytowanie: 3 października 2023
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Też tak sobie zrobiłam niedawno, zamiast zebrać zwykłym kombajnem chomicze to kliknęłam na "czapeczkowy" ale jak już poszło to szkoda było zmarnować, wystawiłam zagrody do oporu i klikałam dopóki miałam paszę to choć po kilka tysi zwierzaków się nazbierało ;)
    A wracając do tematu wątku to event skończyłam chyba w sobotę ale karmię krówki cały czas, zapasy mrocznych mam spore i w sumie i tak nie miałabym czego tam siać a przy okazji trochę różnych fantów wpadnie :)

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Stan przed posianiem - 5.065 badyli na 7.350;)

4. klonek68

klonek68 Hrabia forum

To już jest koniec.....xDxDxD na piechotkę/ o wodzie i kupie;)/ też można ;)

5. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

U mnie też już całość skończona:D i takie eventy to ja lubię:D więcej poproszę :p

6. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

U mnie baaardzo powoli do przodu, pnącze zdobyłem, z zagadkowej zagrody wypadły samogłowy, z sezonu przy okazji drugie, z tajemniczej sadzonki palma cyanea, której nie miałem, także jestem zadowolony. :p Całość eventu pewnie skończę jutro. ;)

7. hlnrys

Po niefortunnym odpaleniu rozbitkowych bonusów zrobiło się tak:

Przypadkowo mam badyla na drugą rundę.
    Pozostaje zbieranie wylotek.

8. incasent

incasent Ambasador forum

Szczerze współczuje Rysiu. Kiedyś przypadkiem odpaliłem dyniowe i opryskiwacze, ale dyniowych było tylko 2...
    ---------
    Ja dopiero przed chwilka odpaliłem pnącze, przez kilka dni zupełnie nie miałem czasu na farmę.
    Chyba resztę sobie odpuszczę i zajmę się stodołą.
    ---------
    Gratuluję wszystkim, którzy ukończyli i życzę szybkiego finiszu tym, którzy jeszcze walczą :)

9. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Po leniwym zakończeniu eventu, co oczywiście jest bardzo miłe, że wreszcie gra to przyjemność, a nie ustawiczny stres - sieję leniwie dalej, bo kombajn odpalony, to musi pracować. Miłej pracy farmerkom i farmerom, albo miłego odpoczynku :)

10. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Po wertepach dzisiejszego dnia z tylko 2 zbiorami okazalo sie, ze zdobylam pnacze.

Ten event jednak jest na tyle dobry, ze sieje dalej, chyba bardziej pod wypadalce od wscieklej krowki.
    Nie spodziewam sie doczlapac do 70, bo zycie robi psikusy, takze ile dalej tyle moje :)

Powodzenia walczacym i gratki tym, ktorzy juz zakonczyli :)

11. krasnoludek10

Stan przed posianiem - 6.271 badyli na 7.350.

EDIT: Posiane, więc kolejne 28 pocałunków się międli. Zatem troszkę zmieniony stan - 190 badyli na 1.470.
    EDIT 2 Z 04.10.23, godz. wpół do dziewiątej: Stan przed posianiem - 994 badyle na 1.470.

12. ola88888

ola88888 Analityk forum

13. krasnoludek10

Mam i ja:) Dostałem od krówki w zamian za 28 pocałunków skrzynię bonusów, SP, SNZ, 4 floreny, SN, tajemnicze drzewa, gwiazdki i farmarki. Najwięcej tych ostatnich, najmniej przedostatnich i tych tuż przed nimi8) Szklanek mam 1.023 jeszcze odjąć 7 razy 19 czyli 1.023 odjąć 133. Czyli finalnie 890, więc chcąc nie chcąc dalej będę siał badylaxD:cry:xD Poza tym...Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda:p;)

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Milo58# Twój post usunęłam, proszę o komentarze na temat eventu i nie prowokowanie kłótni.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  15. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Ja to mam zaplon jak stary diesel....
    Dni mi sie pomerdaly i sadzilam, ze to dzis koniec eventu...
    A tu jeszcze tyle dni, wiec bedzie te 70 i wiecej ciut :)

66/70

16. hlnrys

17. krasnoludek10

Stan 72/70 i sieję dalej:D Są i floreny z 70. kroku:inlove: W Grzybowym Lesie za to Sowie Oko i niedługo będzie po "Eliksirze miłości #6":)

18. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

czy kwiat krwistych pomarańczy pozostanie po evencie bo nie mogę nigdzie znaleźć info

19. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Zostanie wymieniony na 5 SG, jest w tabelce ;)

Event przeszedł do historii, więc wracam do sadzenia mrocznych roślinek do zadań w spółdzielni i karmienia darmozjadów xD
    Tak wyglądały u mnie podarki od Berty. Rewelacji nie ma, więc nie ma sensu karmić dalej, bo proporcje w przypadku lepszych nagród raczej się nie zmienią...

Ostatnie edytowanie: 4 października 2023
  20. krasnoludek10

92 na 70 i sieję dalej - pełniowe misje nie zając, nie uciekną. Na razie wystarczy sianie tylko w Grzybowym. A fantów zawsze trochę wpadnie;) + wpadły kolejne 2 floreny:inlove:

EDIT: Dosłownie przed sekundką mój "Eliksir miłości #6" ma już 95% wykonane, bo brakuje tylko Sowiego Oka do ostatniego zadania:D:D:D Rano będzie po wszystkim:music::p:music: No.. To dopiero jedna misja z całego ciągu, ale zawsze cośxD:cry:xD
    EDIT2 z 05.10.2023, około dziesiątej trzydzieści: Dalej sieję badyla - dla rozrywki;) Za to skończyłem powyższą misję, więc biorę się za "Najlepsi przyjaciele":)
    EDIT3: Na otarcie łez krówka dała... Uwaga! Uwaga! 1 kupon na 3hxD:cry:xD
    EDIT4: Event kończę z wynikiem 96 karmień na 70. Zostało 98 kwiatów krwistej pomarańczy i aż 1.216 szklaneko_O

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.