Zjawiska paranormalne na mojej farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogi70, 18 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Rozejrzałem się trochę na forum i stwierdzam , że mój post idealnie pasuje do PYTANIA TECHNICZNE.

Przeczytałem zasady wątku i jego główną tematykę która dotyczy

cyt. "Dział służący do zadawania technicznych pytań na temat gry, czatu/forum oraz do zgłaszania błędów".

I takowe błędy chciałem tu zgłosić czy to do nadzorującej ten wątek SMOD ATENA bądź do samego BP.

Mam pytanie do BP gdyż po 4 miesiącach wojaży z PT okazuje się że... może lepiej nie będę cytował.
    Z uwagi na fakt iż polska PT nie jest w stanie mi pomóc mam nadzieję że poniższe pytania zostaną przekazane do BP i otrzymam na nie odpowiedź.

Na początek chciałem dowiedzieć się w jaki sposób na mojej farmie znalazły się trzy itemy Nocnej Mary.

Zapewniono mnie że tak powinno być, po 4 miesiącach zacząłem w to nawet wierzyć , pomyślałem że może jest to rekompensata za miesięczne wakacje od farmy za stosowanie myszki z dwuklikiem, ale wtedy wydarzyło się znów to coś....

11 kwietnia w godzinach popołudniowych zalogowałem się do gry i po przejściu do ogrodu ozdobnego okazało się że miejsce w którym stała nocna mara jest puste. Została usunięta z konta.

Druga stała na wyspie skarbów a trzecia była w zakładce z itemami.
    Pomyślałem że ktoś jednak (po 4 miesiącach) doszedł do wniosku że jest to błąd i ją usunął, choć i tak nie wiedzieć czemu pozostały jeszcze dwie a zakupiłem tylko jedną.

Jestem w stanie zrozumieć jej usunięcie, ale to co się dokonało jest po prostu świństwem i chciałbym się dowiedzieć jak do tego doszło .

A mianowicie, okazało się, że wraz wyparowaniem Nocnej Mary został dokonany zbiór plonów z drzew z Leśnej Polany bez mojego udziału i mojej wiedzy, bez odpalenia wszystkich bonusów którymi w dniu 11.04.2015 dysponowałem i oszacowałem je na +335% PD do każdego zbioru przez okres 6 miesięcy.

Posiadam konto premium i korzystałem z możliwości kumulacji zbiorów.

Chciałbym również się dowiedzieć o której godzinie dokonano tego czynu.

Ile zostało przyznanych PD bądź ile PD było na stanie w dniu 10.04.2015 na godz. 23.59

Ile zostało zebranych jednostek SN bądź ile jednostek SN było na stanie w dniu 10.04.2015 na godz. 23.59

Ile zostało zebranych jednostek cukru bądź ile jednostek cukru było na stanie w dniu 10.04.2015 na godz. 23.59

Już myślałem że to wszystko ale okazało się że to nie koniec atrakcji.

Po ochłonięciu, wieczorem, ponownie zalogowałem się do gry i podczas wizyty w ogrodzie ozdobnym , mym oczom ukazała się Nocna Mara w miejscu które wcześniej zajmowała, druga była na swoim miejscu na wyspie skarbów, a ta która była w zakładce z itemami zniknęła.

Chciałbym aby ktoś z BP wyjaśnił mi to paranormalne zjawisko gdyż PT ... lepiej będzie jak nie napiszę.

Zaciekawiony pewnym ogłoszeniem dokonałem kolejnego cudownego odkrycia, a mianowicie okazało się że posiadam ponad 2300 żetonów Renzo.
    Świetnie pomyślałem !!!

Problem w tym że mój stan podczas ostatniej wizyty Rezno oscylował w granicach 800 a ja ze sklepu z nagrodami nie korzystałem od co najmniej pół roku, więc nie mogłem wybrać z niego Nocnej Mary, gdyż nawet jeśli bym chciał to nie posiadałem odpowiedniej ilości żetonów.

Sprawę niezwłocznie zgłosiłem do PT i ... lepiej jak nie będę cytował.
    Dlatego kieruję pytania prosto do BP i liczę na wyjaśnienie tych paranormalnych zdarzeń.

Chciałbym BP uzyskać od Was odpowiedź na powyższe pytanie bo nie wiem czy moja farma to jeszcze moja farma, czy może wasza czy może PT.

Dziękuję i cierpliwie czekam na odpowiedź.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ogi70, jak można przeczytać w zasadach działu pomocy – pytania techniczne, działem opiekują się:
    SMOD_Atena, MOD_Afrodyta*, MOD_Kleopatra, MOD_November, MOD_Salsa, MOD_Wadera*, są to wolontariusze pomagający na Forum Farmeramy, a nie przedstawiciele firmy Bigpoint, do których kierujesz pytania. Jedyna droga na uzyskanie odpowiedzi na Twoje pytania, to skierowanie ich bezpośrednio do Bigpoint, można to zrobić jedynie poprzez napisanie do Centrali, umożliwia to zakładka Impressum.
    Jak widzę w tym miejscu ..::klik::.. otrzymałeś już odpowiedź na swoje pytanie. :)

Przypominam o następujących punktach Regulaminu:
    "2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting
    Off-top - pisanie postów niezwiązanych z tematem wątku.
    Kara:
    Off-top - 5 pkt
    "
    oraz
    "2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę
    Ekipa dba o porządek na forum i należy stosować się do jej poleceń. Ignorowanie tych poleceń będzie skutkować nałożeniem punktów karnych.
    Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale na forum. Na forach, które nie posiadają działu skarg, zgłoszenie należy kierować bezpośrednio do pomocy technicznej. Zabronione jest omawianie decyzji ekipy w wątkach innych niż do tego przeznaczone.
    Kara:
    11 - 51
    "

Dalsze drążenie tematu na łamach naszego forum spowoduje nałożenie punktów karnych.

W związku z powyższym temat pozwolę sobie zamknąć, życzę miłego dnia :)

ankagdw lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.