zioła farmera

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika elżbietka48, 4 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elżbietka48

elżbietka48 Okazjonalny autor

Kiedy dzisiaj chcę otworzyć pole akcji 'Zioła farmera" wyświetla mi się poprzednia akcja z kostkami. Co się dzieje?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak się dzieje kiedy zamkniesz nieukończoną minigrę przed upływem czasu. Ukończ układanie puzzli na planszy a otrzymasz nagrodę i będziesz mogła rozgrywać kolejne minigry.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. elżbietka48

tak ale dlaczego do dzisiaj było dobrze a teraz od kilku godzin przestało działać

dziękuję za radę zrobiłam tak jak mi poradziłaś i ułozyłam puzle.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę, rozumiem, że problem rozwiązany.

Czy może chcesz jeszcze o coś zapytać?

5. elżbietka48

Dziękuję ułozyłam puzle dostałam sakiewke i terz juz działa poprawnie

dziękuję na razie spoko

6. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Na przyszłość nie usuwaj swoich postów edytowanych lub łączonych przez Moderatora i pamiętaj proszę o nie pisaniu ich jeden pod drugim i opcji Edytuj.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.