Opinie Zioła faraona

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 29 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :) Gratulacje dla graczy, którzy zrobili już całość.:)

Jeszcze tylko 7 krzyży brakuje mi aby zrobić całą lewą stronę i zdobyć 548 sakiewek. Dzisiaj skarabeusze wypadną, bo tylko ich mi brakuje, później sianie z bonusem +3, bo wcześniejsze już wykorzystałam. Mam zamiar zrobić całą prawą stronę, to o bonusy muszę się postarać, jak się koło zatnie :D to w pasku coś poszukam.;)

2. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

Ja robie tylko do pnącza, mało już zostało, jak urosną rośliny z dopalacze to kończę zabawę.

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wejściówki już właściwie mam, teraz tylko znaleźć czas na hurtowe rozegranie gierek i szybki wysiew:) Zaplanowałam to na sobotnie wczesne popołudnie. Ciekawe co się zdarzy, żeby mi w tym przeszkodzićxD:cry:

4. camea25

camea25 Czeladnik forum

dziękuję za odpowiedź
    to czeka mnie sporo pracy
    powodzenia tym którzy walczą o pnącze

magdusia668, MYSZKA2005 oraz -MarekW- lubią to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek
    U mnie taka sytuacja .Zbieram , ale siać mi się nie chce .
    Jak mi się odmieni to skończę , albo i nie .
    Miłego dnia wszystkim życzę.

6. CiociaUla

CiociaUla Czeladnik forum

Już widzę że nie zrobię nawet do gałązki, jak zwykle z powodu wypadajek, wylatuje bardzo mało. Nie wiem jak to robią inni, ja też tak próbuję ale u mnie z marnym skutkiem. Trudno zaczęłam event to robię dalej co ugram to będzie moje

magdusia668 lubi to.
  7. BA_Marion

Bardziej brakuje Ci skarabeuszy czy sygnetów? Ile ich do tej pory zgromadziłaś?

magdusia668 lubi to.
  8. CiociaUla

Jestem na 25 zadaniu,kłopot mam z sygnetami

ale jeszcze trochę czasu jest

Posty połączyłam. Pamiętaj proszę, żeby nie pisać ich w ten sposób, czyli jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dodać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj"
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 października 2020
    magdusia668 lubi to.
  9. aisa7777

aisa7777 Analityk forum

kochani, jak nazywa sie pnacze -odpowiednik kasztanka , ktore skraca dzialanie SN i niedawno bylo do zdobycia?

magdusia668 lubi to.
  10. CiociaUla

Dobrze, dzięki za wskazówkę:)

magdusia668 lubi to.
  11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

"Urodzinowe życzenie" - z tym, że to była płatna gałązka.

magdusia668 lubi to.
  12. BA_Marion

To nawet nie jest źle. Dziś kończy się drugi dzień eventu, na pnącze powinnaś spokojnie uzbierać:) Nie wiem jak planujesz siać. Warto sobie to zaplanować zależnie od tego czy planujesz korzystać z bonusów po lewej stronie, czy nie bardzo. Brakuje Ci sygnetów, czyli Wyspa. Siejesz roślinki? Jeśli tak to najlepsze są warzywa skracane maską tiki. Masz ją?

magdusia668 lubi to.
  13. CiociaUla

Maski nie mam ale skrapiam alchemikami, zawsze to jakaś pomoc. Zasadziłam też trochę drzew z nich więcej wypada, ale zabierają miejsce.

gosiunia007 i magdusia668 lubią to.
  14. BA_Marion

Maska tiki przy wypadajkach z roślin na Wyspie jest wręcz obowiązkowa:) Skraca czas wzrostu warzyw na Wyspie o 20%. To bardzo dużo.
    Nie można jej kupić, ale wielu Graczom zalegają w magazynie duże jej ilości. Wystarczy wspomnieć na forum, że jest potrzebna;) Zakładam, że nick na farmie masz taki sam, jak na forum?

magdusia668 lubi to.
  15. CiociaUla

No właśnie dostałam maske, chciałam podziękować :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Szkoda że nie można sobie kupić tego czegoś co produkuje maski ,nie wiem pnącze

Ostatnie edytowanie: 2 października 2020
    SMOD_Atena, magdusia668 oraz BA_Marion lubią to.
  16. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

bry..kto podpowie jak teraz wysyła się ...rzemiosło ..wysyłałam a teraz ....klapa..

magdusia668 lubi to.
  17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

poleciała maska :) a w temacie , lewa strona skończona :D

IRENOWO lubi to.
  18. BA_Marion

IRENOWO, wchodzisz do stodoły, zakładka spiżarnia, wyszukujesz przetwór, który chcesz wysłać, a później wysyłasz - klikając ikonkę niebieskiego prezentu. Oczywiście tę osobę musisz mieć w znajomych:)
    Tak się zastanawiam, czy na targu pojawiają się już pierwsze roślinki?:music: Spróbuję zapolować;)

magdusia668 i IRENOWO lubią to.
  19. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

u mnie jeszcze nie widziałam ...roślinek ...dzięki za podpowiedz ...pozdrawiam..

magdusia668 i BA_Marion lubią to.
  20. BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 października 2020
    magdzia21 i magdusia668 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.