Opinie Zioła alchemika

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja już chyba nie nadaję się do tej gry, pewnie nie potrafię logicznie myśleć czy coś /zgłupiałam przez te lata w grze/.
    Już wiem że zabraknie mi do ukończenia eventu 435szt. czapetki i 152róże, grzyb jest na styk pomimo że miałam oprócz dopalaczy za gry te z koła.
    Szkoda mojego czasu i dopalaczy jakich używałam żeby zrobić wejściówki/krzyżyki/ i rozegrałam
    ponad sześćdziesiąt gierek. Trochę mi szkoda tych 8-miu lat z Farmeramą, jednak jeśli mam się denerwować
    zamiast mieć przyjemność i dobrą zabawę/ tak jak przedtem było/ lepiej będzie jak zrezygnuję
    i poszukam sobie coś mniej stresującego. Jeszcze to przemyślę ale po prostu coś mnie
    trafia na obecne eventy a bez ich robienia to żadna zabawa.

Ostatnie edytowanie: 9 sierpnia 2021
  2. chxa

chxa Czeladnik forum

Niedużo Ci brakuje, a jeszcze jest sporo czasu. Zrób klucze i spróbuj skończyć event.

Mi brakuje mniej więcej tyle samo co Tobie ale jestem dobrej myśli, klucze nadal dają nasiona wprawdzie po 5 sztuk ale zawsze.

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 sierpnia 2021
  3. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Lewa strona skończona prawa zatrzymała się na 50 , coś jeszcze zrobię ale na pewno nie dokończę tych zadań :p , mówi się trudno bawimy się dalej ;)8)

krasnoludek10, anna0089 oraz miwi45 lubią to.
  4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Życzę szczęścia - ja mam dość.
    Musiałaby rozegrać około 20-tu gierek i wymienić się
    z Kozisławem 1:1 na nasionka -a to dodatkowe koszty. Z jednego zbioru z 3 pól wspięgi wypada mi
    sygnetów na 6-7 gierek, a więc 3 zasiewy- musiałabym polać SN przynajmniej jeden zasiew.
    Dla kota w worku jakim jest skrzynka Piccolo
    z której nie wiadomo co dostanę nie warto-jak dla mnie. Zbyt duże nakłady.

5. kamder

kamder Hrabia forum

Lewa strona zrobiona w całości, z prawej krok 24. :)
    Jest niestety problem z czapetkami, bo brakuje ponad 3000 szt.
    Z 24 krzyży wyleci 120 sadzonek, ale to wciąż za mało do ukończenia :(
    Trzeba więc intensywnie polować na targu.

6. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Zgadzam się z Tobą całkowicie, gra przestaje sprawiać przyjemność, oczywiście, że szkoda tego czasu poświęconego. Może nowi gracze pociągną tę grę albo będzie blamaż dla BP. Wracając do ewentu czyli lewa strona cała a prawa stoję na 49 zadaniu czyli do końca daleka droga.:):)

7. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja też nie nadążam nie mam kuponów żeby sobie pomocników wziąść -.-

krasnoludek10 i anna0089 lubią to.
  8. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

łoo mamusiu :eek: U mnie też tylko czapetka blokuje koniec od dłuższego czasu, ale aż takiej różnicy jak u Ciebie nie mam. Pozostałych roślinek mam po ok. 200szt.nadwyżki po zakończeniu, a czapetka zatrzymała mnie na 68 kroku (ale żeby na 24 :eek:...)

9. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

siemka. event koniec. picolo pewnie tradycyjnie wielkie NIC. z racji, że czas był dla mnie ograniczony to było wspomaganie kropelkami. odpaliłem wszystkie bonusy jednocześnie zasiałem z zośką i udało się na styk. jak ktoś jeszcze ma czas niech sieje a zielony nawóz też trzeba kiedyś zużyć:p a co tam. gramy dla gry. uda się dobrze a jak nie to też będzie. mnie się udało czego i Wam życzę. pozdrawiam

krasnoludek10, anna0089 oraz miwi45 lubią to.
  10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Tak sobie podczytuję tutaj i widzę , że co niektórym zabawa z ziołami nie bardzo przypadła do gustu :music:mnie zaś...
    A mnie się te ziółka podobają wielce
    chociaż mi tak idą jak zupa widelcem
    ale to za sprawką tej jołopy - Mietki
    bo mi skasowała 200 sztuk czapetki :cry:>:(:cry:
    Wczoraj przed południem koniec był już bliski
    lecz jej się w kombajnie zmyliły przyciski
    i zginęły ziółka w net-owych czeluściach
    - dziś już na kombajna lebiegi nie wpuszczam.
    Za karę od rana na piechotę lata
    i szuka sygnetów w papryce, batatach...
    odrabiając pilnie to co zmarnowała
    - nawet z Kozisławem w wymianę się wdała
    bo z podażą ciągle gorzej jest niż marnie
    więc nie ma co liczyć że coś z targu zgarnie.
    Szczęściem już za chwilkę te ,,braki,, dojrzeją
    a Mietka zaczyna się łudzić nadzieją
    że ją florenowcem Piccolak obdarzy
    - no niech się połudzi... niech sobie pomarzy
    zanim ją z tych marzeń los obedrze srogo
    racząc jakim Kumplem... albo Kijkiem Pogo :pxD:cry:

11. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

słuchajcie skończyłam !!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
    zostało mi :fioletowe: 991 , niebieskie 817, róże 1623
    nie wiem jaki mam targ

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też nie skończę-64/75 mam i na razie 938 grzyba i 30sadzonek,362 czapetki i 31 sadonek,1067 róży i 23 sadzonki...Jeszcze na wypadalce sieję ale to już pewnie za dużo nie da-rano zbiorę i coś tam jeszcze wyciągną z prawej strony ale skoro koło nie współpracuje,to marne szanse...
    Acha!Bardzo wszystkim z Maski tiki dziękuję :inlove:

13. Jagna-z-Bagna

Jagna-z-Bagna Komisarz forum

Fajnie, że można coś kupić na targu. Po setnym nieudanym zakupie, który wymaga odświeżenia strony, bo inaczej tylko wirujące kwiatki można obserwować - doszłam do wniosku, że właściwie wcale nie chcę Piccolo :)

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2021
  14. Dziadek_Maczek

Dziadek_Maczek Okazjonalny autor

Pnącze zdobyte, event kończę na 42 kroku z lewej strony i jak zbiorę to co jeszcze dorasta to po prawej 51. Ogólnie jak czytam o problemach wytrawnych graczy, to jestem bardzo zadowolony z osiągnięcia pnącza. Było potwornie ciężko. Dziękuję dobrej duszy, Farmie;), za codzienne maseczki. Nie poszły na marne. Papryka mi się już zaczyna śnić po nocach, a czasami widuję ją już nawet w dzień, jak mrugamxD. Mam też fajną sąsiadkę, imienniczkę :) która mnie motywuje. A teraz rewolucja na farmie i czas przeprosić zwierzaki.
    A, i jeszcze jedno: skarabeuszy prawie 500 na plusie a sygnetów nic. Tak to u mnie wygląda.

15. anna0089

anna0089 Książę forum

skrzynka - nieumarły skarb -bez komentarza

16. dotas

dotas Stały bywalec

Ja na swoim targu jeszcze nie widziałam roślinek na sprzedaż. A szkoda.

Skarabeuszy ponad 600 a sygnetów 14.

17. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Skończone. Mój targ był bardzo obficie zaopatrzony. Wystarczyło poklikać w cenę łączną za towar i udało się kupić potrzebne rośliny prawie za każdym razem. Ciekawa jestem co przyniesie cudowna skrzynka?
    Pozdrawiam walczących.

18. klonek68

klonek68 Generał forum

Na targu 22 pustki więc chyba nici z Piccolo

19. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Nie poddawaj się. Walcz!

20. klonek68

klonek68 Generał forum

Walczę ;) ale nie wszystko ode mnie zależy...jak targ się ruszy to się uda;)xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.