Opinie Zioła alchemika

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

kozisław nie działa a wpłaciłam dużo aby mieć 1 do 1
    co zrobić ?

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zastosować się do wskazówek o odświeżeniu strony gry, wyczyszczenia ciasteczek itp.
    Jeżeli masz podejrzenie/pewność, że Kozisław pobrał dobra, ale nie dokonał wymiany, to najlepiej skontaktować się z Pomocą Techniczną.

krasnoludek10 lubi to.
  3. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

nie uaktywniły się okienka z ilością

krasnoludek10 lubi to.
  4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tutaj problemu nie rozwiążemy. Przyczyn może być wiele.
    Czy na pewno oddałaś wymaganą ilość towaru? Czy masz wystarczającą ilość nasionek? Czy na pewno chcesz wymienić nasionka, a nie gotową roślinkę?
    Jeżeli wszystko wykonałaś prawidłowo, to zastosuj się proszę do wskazówek podanych wyżej.
    Czy wylogowałaś się i zalogowałaś ponownie?
    Czy próbowałaś wyczyścić pamięć przeglądarki i ciasteczka?
    Jeżeli tak i nie pomogło, to pozostaje kontakt z PT.

krasnoludek10 lubi to.
  5. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Zioła skończone a z Picolo wyrósł niestety kijek Pogo :(. Za to sadzonki dały dwa nowe dęby i 1 nowe drzewo na wyspę

6. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

czy wymienie mozna tylko nasionka do siania a nie wyrosniete

7. dotas

dotas Stały bywalec

Do bani z takim eventem. Zakończyłam na 57 kroku z powodu barku roślinek. Więcej nie zrobię bo jedna strona zakończona. Nie ma więcej roślinek do wysiania. Totalna porażka.

8. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dalej możesz rozgrywać minigierki i zdobywać sakiewki z nasionami.

9. koty454

koty454 Czeladnik forum

Dokładnie to jakaś bzdura w tym evencie!! >:( kończy się całą lewą stronę, odbiera się wszytskie woreczki z nasionami i nawet jak wszystkie zbiory podlejesz Super Zośką to i tak masz za mało żeby ukończyć prawą stronę z oddawaniem. A na rynku pustki :( więc kupić też nie ma co.

10. dotas

dotas Stały bywalec

Ok. mini gierki działają. Ale mimo wszystko porażka. Od jutra znowu w pracy i nie dam rady. Za dużo brakuje. Aby zrobić jedną stronę posiłkowałam się hodowlą. Wydałam super paszę a i tak nie starczyło nasionek na ukończenie eventu.

11. mahartka

mahartka Baron forum

udało się doczłapać do pnącza ;) a prawa strona ? na 45. zabrakło roślinek.. ale ile będzie tyle będzie :) nie ma się czym stresować ;)

12. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Koneser forum

czy wymieniasz nasionka podstawowe ? bo tych zebranych z pola sie nie da tez tak miałam niestety za pozno sie doczytałam

13. magros

magros Nadzorca forum

Witam straszny ten event zrobilam wszystko z lewej strony a i tak roslin na prawa braknie z tymi dopalaczami a kupowac nie bede

14. kluska7070

kluska7070 Młodszy ekspert

ja chętnie kupię na targu brakujące ;) tylko sprzedających brak

15. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Irytuje mnie, że jak nie uda mi się eventówki kupić na targu to pojawia się kwiatuszek i muszę zamykać i otwierać od nowa :sleepy:
    Tylko czapetki mi brakuje. Coś tam jeszcze posieję mam nadzieję, acz spokojniejsza bym była gdyby udało się dokupić

16. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Nikt nie chce wystawiać roślin za tak niską cenę i wcale się nie dziwię. Ta mechanika z cenami na targu jest do niczego tylko hamuje handelek

17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Pod koniec eventu z pewnością coś się pojawi na targu, w końcu lepiej ew. nadwyżki sprzedać niż zostawić na wymianę na SG/PD. Jednak ciężko powiedzieć czy starczy dla wszystkich chętnych. Miałam się brać za sianie wczoraj, ale jakoś tak wyszło, że dopiero dziś rano zaczęłam gierki. Nie wiem czy dobrze sobie to wszystko policzyłam i czy nie wyskoczą jakieś braki... Ale jeszcze trochę czasu jest, to najwyżej dorobię wejściówek :)

18. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

widzę ,że nie da rady skończyć prawej strony bez bonusów ... i kręce kołem zwykłe 200 i kilka niebieskich i z dużego pola + zośka jest 26 szt !!!!:D:D:D:D, małe zwykłe daje 11:):):)

krasnoludek10, miwi45 oraz margaretazet lubią to.
  19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

z Piccolo wylazło: uczeń Ingrid :(

krasnoludek10 i miwi45 lubią to.
  20. miwi45

miwi45 Weteran forum

Ustawiłam 4 Piccolo - razem z z tymi, z poprzedniego eventu - Bukiet Kwiatów, Kosiarz Trawy, Parasolka i nieśmiertelny Kijek Pogo. Nie fruwam ze szczęścia, ale zawsze mógł być Kumpel Niedźwiedź i Bajkowe Źródło. Więc biorąc pod uwagę, że najgorszy wariant to nie był, jestem zadowolona.

Z tego klonowania wczorajszego, ukręciłam jeszcze 20 dodatkowych wejściówek i myślę, czy wysiać zdobyte nasionka, czy nie. Ceny na targu nie zachęcają.

Dzisiaj, mam wrażenie, że sygnety lecą lepiej. I tak się zastanawiam, czy Kurkowy nie ma tajemniczego światełka, informującego, że delikwenyt skończył event. Wtedy mu odpuszczamy, kurka nie tykamy, wypadajki lecą "normalnym trybem" i niech klient ma zagwozdkę, czy słusznie wylewał te tony SN czy nie ;)

Miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.