Opinie Zioła alchemika

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nelfre

nelfre Czeladnik forum

z dopalaczami na małych polach
    Za 40 min koniec. Wreszcie.

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Sianie wyliczone :D event skończony, jeszcze trochę nasion zostało, to rośliny pójdą na targ.:)
    Na początku siałam na małych polach aby maksymalnie wykorzystać czas bonusów za minigry. Dzisiaj otrzymane nasiona z 11 minigier siałam na dużych polach, bo był tylko 1 bonus.

3. kornik1

kornik1 Cesarz forum

To zależy ... (ile masz dodawane roślin do pola)
    Przeczytaj post hlnrys (nr 12) z pierwszej strony tego wątku.

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2021
  4. 6elka4

6elka4 Baron forum

Brawo Aniu. Ja mam ukręcone 31 krzyży + 9 gier zrobionych= 40 Mam nadzieję,że do jutra nazbieram na te 20 gier. Rano zrobię hodowlany za 1 SP i liczę na to,że zdobędę brakujące wypadajki.

5. savinka36

savinka36 Okazjonalny autor

Też się pochwalę, wczoraj pnącze zrobione dzisiaj lewa i prawa skończona. Nawet sprzedałam po parę czapetek i innych, a że można dalej grać może jeszcze posieję i sprzedam na targu -ceny jeszcze niziutkie. Pozdrawiam robiących ewent.

6. bacowa70

Dziękuję bardzo.:)
    Rozłożyłam minigry, a zatem i sianie na dwa razy. Po pierwsze chciałam przy głównym zbiorze itemów wykorzystać bonusy PD, no i na kole wypadły mi bonusy, to w połączeniu z bonusami zwiększającymi ilość roślin z minigier dało już przyzwoitą ilość roślin.
    Zawartość skrzynki Piccolo. :oops::cry:

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Skończyłam jakieś dwie godziny temu :)
    upload_2021-8-7_16-7-46.png

Idę dalej korzystać ze słońca, a wieczorem wrzucę nadwyżki na targ.

8. 6elka4

6elka4 Baron forum

Zdradzisz ile roślinek miałaś z 1 pola?8);) Pytam bo mam zamiar rano zakręcić kołem,ale tylko 30 wejściówek mam. Nie wiem czy jest sens szukać bonusów, może lepiej od razu użyję dyniowego prezentu. :DZe skrzynki pewnie genialnego wielozadaniowca dostałaś8)-.-;):oops:

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No to niedziela wolna

10. bacowa70

Z 1 małego pola miałam 18 jak minęły bonusy 6 godzinne, było 15.
    Musisz sobie policzyć ile będziesz w stanie wysiać w czasie działania bonusów z minigier i wtedy zdecydujesz co robić. Ja grzyba podlewałam SN na małych polach, bo nie zmieściłabym się w czasie.
    Z Piccolo dostałam wieczne poszukiwanie skarbów tj. 10 FL, no ale niecierpliwa jestem i otwarłam skrzynkę za 3 FL. :cry:xD:cry:
    To mam 7 FL na czysto.:p

11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mnie się trochę bardziej poszczęściło. Tym razem kwieciste melodie

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

uff, wiedziałem który event odpuścićxD:p;)xD

13. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Zioła alchemika skończone, trochę zostało, ale to nie problem, żeby je sprzedać.
    Teraz czekam do godz. 10:01 na Wesoły dzień obniżek i pobawię się w oazie, przy okazji wpadnie trochę wypadajek, to dorobię trochę ziółek na handelek.
    Życzę wszystkim siedmiomilowych przeskoków.

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u mnie sie ciagnie ten event ale moze uda sie skonczyć,lewa na 55 a prawa na 62 pozycji,to chyba nie jest źle,szkoda,ze w spółdzielni jes szaro :(,tez czekam na obniżki i super przeskoki,u mnie wyglądają skorpioniki tak a cel wiadomo róż

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ziółka zakończone ,piccolo dało wieczne poszukiwanie skarbów z TS wyleciały nowe drzewka dąb z allouville,papużki nadal będą przedmiotem pożądania:)

16. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Właśnie mi się zawiesiła mini gierka (zakończona) apo odświeżeniu strony zniknęła ona i próba, którą jeszcze miałam w zapasie... Po prostu cudownie... Rozumiem, że ma to zachęcać do dalszych starań i gry

17. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Witam, u mnie lista nagród zrobiona w całości a linia zadań to 50 zadań. Końca nie będzie bo sakiewki ubogie w ilości nasion a targ goły i wesoły. Trudno się mówi.

18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Poczekaj spokojnie do jutra. Targ na 100% ruszy. A tak bardziej w temacie eventu to skończyłam i nawet trochę nadwyżki mam. Wystawiłam tajemniczości i piccolo i czekam...8)-.-;):sleepy:Pozdrawiam.

19. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

poczekam, poczekam i może się doczekamxD

20. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja też czekam aż się rośliny pojawią na targu bo sygnety tak marnie
    u mnie wypadają że nie dam rady zrobić wszystkiego. Wystawiłam
    zdobycze z eventu /zagadkowe/ i znowu same starocie- co z tą moją
    farmą jest nie tak?. Pewnie ziemia piaszczysta i nic porządnego nie chce wyrosnąć:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.