Opinie Zioła alchemika

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saktura

saktura Forum Pro

Nie ma jak to w ferworze walki kupić 10 tysi siana zamiast kolczastego grzyba xD:cry: i to zdziwienie, że nagle tyle ofert się pojawiło bezcenne

2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ivent skończyłam była bym bardziej zadowolona gdyby naprawili błędy a nie ivent goni ivent a targ dziś to nawet szkoda słów aby to komentować życzę wytrwałości tym co jeszcze kończą i chcą coś dokupić na targu

3. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Udało mi się 10 czapetki dokupić...szaleństwo 8) Jeszcze 35szt. brakuje :cry:
    Zaczynam tracić nadzieję na mojego florenowca z Piccolo :p:cry:
    ...i tak będę godzinę siedzieć na targu klikać, wychodzić z zawieszonej gry, wchodzić, klikać...Normalnie super rozrywka. Wiem, że narzekam jak dziad (choć bardzo rzadko trzeba przyznać to robię:)), ale powoli mi nerwy puszczają. Wina gry czy PMS :oops:xD>:(:cry:
    ..i już nawet enter nie chce działać na eventówkę

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2021
  4. alusoo

alusoo Zaawansowany

Targ to totalna porażka:cry:

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nie zniechęcaj się... Zajmij strategiczną pozycję w upatrzonej roślince i tylko klikaj którymś z zielonych przycisków sortowania (np. przy cenie łącznej). Gdy pojawią się oferty najlepiej celować te w środku, przynajmniej u mnie się to sprawdza...

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tyle mam do wystawienia:
    Wystawię na targ 11, w cenie 1 SG/szt.
    Jest ktoś potrzebujący z targu 11?
    Zastanawiam się jak to wystawić, całość, czy po 10 paczek?

7. ekot57

ekot57 Okazjonalny autor

xDxDxD Witam w klubie !!! też tak miałam

Wstaw po 50 szt bo te pojedyncze sztuki są denerwujące, potem jak ktos kupi za dużo to odsprzeda. Nie ma ze sprzedażą problemów teraz

Twoje posty połączyłam w jeden ponieważ reguły naszego forum nie dopuszczają dodawania kilku postów jeden pod drugim.
    Jeśli chcesz odpowiedzieć na posty kilku Graczy to najpierw wybierz te posty klikając przy każdym "Odpowiedz", następnie napisz w poście swoją treść a na końcu kliknij "Dodaj odpowiedź".
    Zapoznaj się proszę z >>tym poradnikiem<<, a >>TU<< można poćwiczyć.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 sierpnia 2021
    krasnoludek10, miwi45 oraz hlnrys lubią to.
  8. rysio

rysio Półbóstwo forum

lewa cala
    prawa 67 zrobione
    na wiecej nie straczylo czapetki
    nadwazka roslin sprzedana
    do skrzyni Picollo zabraklo jak zwykle sporo

krasnoludek10, miwi45 oraz ekot57 lubią to.
  9. ekot57

ekot57 Okazjonalny autor

Trzeba było spróbować kupić, da się. Trochę cierpliwości.

krasnoludek10 i miwi45 lubią to.
  10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jest! Mam! :D
    Udało się kupić paczuszkę 122szt. Nadwyżkę wrzucam za 1sg ;)
    Ufff...:music:

11. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Próbowała od wczoraj coś kupić i niestety nic się nie udało.
    To co miałam do ukończenia eventu po prostu sprzedałam bo
    na ten targ już zabrakło mi siły.

krasnoludek10, mysza199710 oraz alusoo lubią to.
  12. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

Skończyłam przy waszej pomocy :inlove:Dziękuję Graczom z Targu nr 9 za współpracę ...moje nadwyżki również wrzuciłam na targ ... jeszcze grającym życzę szczęścia w polowaniu na roślinki

bacowa70 i krasnoludek10 lubią to.
  13. Megan

Megan Komandor forum

Targ to jest porażka, żadnej oferty nie można kupić, non stop kręci się kwiatek, wykręcić bonus na kole graniczy z cudem, w ogóle cała gra po przeniesieniu straciła i to dużo, opuszczam i tak część eventów, robię tylko wybiórczo i tak jestem zniesmaczona.
    Myślę że do końca roku u mnie będzie koniec z tą grą, szkoda czasu gdyż zaczynam go szanować i wolę lepiej go wykorzystać.
    Nawet nie będzie mi przykro z tego powodu.

14. kluska7070

kluska7070 Młodszy ekspert

nie wiem jak inne ale 3 targ ożył 10 mni przed końcem spokojnie można było kupić wszystko

krasnoludek10 lubi to.
  15. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Event powinien mieć nazwę Poznajemy Kręcący się Kwiatek na Targu, a kiedyś był to taki fajny event.

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dziękuję graczowi,który na targ 32 wrzucił o 9.30 po 1 tys grzyba,,czapetki i róży:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

17. tabeh

tabeh Zaawansowany

Udało mi sie skończyć całosc, po raz pierwszy w tym evencie obie strony - własnymi siłami. Nadwyżke sprzedałam, wierze ze komus pomogłam. Nie zazroszcze tych nerwów z targiem.Te krecace kwiatki i zwiechy mnie tak skutecznie zniecheciły, ze wysiałam brakujace roslinki sama :)

18. klonek68

klonek68 Generał forum

xDWczoraj marudziłemxD a dzisiaj skończyłem i Piccolo już dojrzewa xD Niezły miałem ubaw bo kończyłem na telefonie a nie jest to proste;) Z TS wyskoczył 1 dąb:D i1 sekretarz:D

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2021
  19. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Witam, na targu kupiłam 0 roślinek, jak już coś pokazywało, to zanim kwiatek przestał się kręcić wyskakiwała informacja, już sprzedane, szkoda mi tylko tych 4 godzin spędzonych na targu, nie wiem, czy mam nowego kompa kupić? Ani jedna przeglądarka nie pomogła, najśmieszniejsze to, że chciałam sprzedać nadwyżkę jednej rośliny i też nie mogłam, już nie lubię kwiatów :(((

mysza199710, oset53 oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

ZdecydowaniexD

Nadal nie robię a co więcej bardzo dobrze mi z tym:p

mysza199710 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.