Opinie Zioła alchemika

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Targ 24 też pustki, kilka razy właściwie coś się pojawiło ale kupić się
    nie dało bo zaraz kwiatek się kręci i trzeba odświeżać a wtedy jest już pozamiatane.
    Odpuszczam kupno no chyba że będzie jutro więcej ofert.

2. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Pustki bo cena mizerna czekają na koniec, w zeszłych Ziołach Alchemika ceny za jedna roślinkę dochodziły do 23 tys. a teraz 1 tys. sg nie przekraczają

krasnoludek10 i miwi45 lubią to.
  3. halina54

halina54 Hrabia forum

U mnie nawet jednej marnej sztuki nie zobaczylam.Caly czas pusto i szaro.....niestety nie uda sie skonczyc prawej strony..mowi sie trudno.

miwi45, oset53 oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. bestia10698

bestia10698 Zaawansowany

czy jak zakończe lewą stronę i będe nadal rozgrywać gry to czy bede dostawać nasionka roslinek ewentowych

miwi45 i krasnoludek10 lubią to.
  5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Cały czas będą dochodziły nasionka tylko te krzyże trzeba ukręcić

miwi45 i krasnoludek10 lubią to.
  6. #borsuk

#borsuk Czeladnik forum

Aktualny event to całkowita porażka na targu. Trwa tydzień, więc nikt od pierwszego dnia nie sprzedaje roślin. Zanim ma się nadmiar, algorytm nie zdąży zareagować, więc wybór jest prosty - pomóc innym i sprzedać za śmieszną cenę, albo zostawić w stodole. Sprzedałem. Tyle, że grzyba mogłem wystawić za 986SG za sztukę, a w zeszłym roku sprzedawał się po 40000SG za sztukę.
    Jeśli chcę sprzedać 1 pszenicę za 1000000SG, a ktoś jest chętny kupić, to czemu regulować ceny? Jeśli wystawię za drogo i nie znajdę kupca, to stracę prowizję i tyle. Po co ten bezsensowny algorytm?!

7. kornik1

kornik1 Cesarz forum

U mnie grzyb po 434, róża 340, czapetka 230 - no i pustki na targu...
    a ze skrzynki - mam niestety kolejne bajkowe źródło - wg mnie to najgorsze co można wylosować...

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ufff...Udało się-genialny wielozadaniowiec z piccolo...

9. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

event porażka i Targ porażka w poprzednim evencie chociaż można było uzupełnić brakujące roślinki a Teraz...trafisz na wykupiony towar to kwiatek się kręci i pozamiatane trzeba wyjśc z Tego śmiesznego targu i zaczynac od początku polowanie

Targ nr 9 rzucie trochę kolczastego grzyba

Posty połączyłam
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 sierpnia 2021
  10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

_Sabrina, nie pisz proszę postów bezpośrednio jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś napisać, a Twój post jest ostatnim, to wystarczy skorzystać z opcji "Edytuj" i dowolnie zmodyfikować jego treść:)

Widzę, że z targiem w tej edycji będzie krucho:( Moje nadwyżki będą niewielkie, nie wiem jeszcze dokładnie jakie, bo dosiewam roślinki do ostatnich kroków (nie chciało mi się kręcić kołem, a i jakiś skąpiec "własnobonusowy" mi się włączył). Pod koniec wrzucę je na targ, zawsze komuś się przydadzą:)

krasnoludek10 lubi to.
  11. Dziadek_Maczek

Dziadek_Maczek Okazjonalny autor

Szoko_O od początku eventu u mnie na targu roślin zero, teraz niby też pusto. Postanowiłem jednak posiedzieć dzisiaj i zapolować.
    Godzina klikania i prawa strona zrobionaxD
    Nawet mam nadwyżki badylków i zaraz je odsprzedam innym:p
    Ceny w końcowym okresie zakupu: grzyb po 1642, róża 952, czapetka 702, ale to w ciągu godziny ostro skoczyło.
    Coś w okolicach 10-11 mln kosztowało mnie zdobycie Piccolo8)
    Nie traćcie wiary i biegnijcie na targ.

12. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

brakuje 200szt czapetki
    reszta w nadmiarze
    jak żyć?

13. ekot57

ekot57 Okazjonalny autor

Ten targ to jakaś porażka. Nic się nie da kupić, ciagle się kwiatek kręci, a ofert sprzedaży prawie nie ma.

krasnoludek10, winiulka oraz oset53 lubią to.
  14. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

walczę o 70szt. czapetki i będzie dobrze, ale słabo mi ta walka idzie. Jak się udało coś kupić to ok, a jak nie to właśnie ten kwiatek...
    Przeszłam z klienta na net i zobaczymy czy kwiatek będzie, jak się oferta jakaś oczywiście pojawi na targu

krasnoludek10 i ekot57 lubią to.
  15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Spróbuj zamienić nasiona u Kozisława jesli masz nadmiary

krasnoludek10 lubi to.
  16. ekot57

ekot57 Okazjonalny autor

Zamienić można woreczki z nasionami, a nie już zebrane plony.

krasnoludek10 lubi to.
  17. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

niestety na unity też kwiatek :sleepy::sleepy:

krasnoludek10 i ekot57 lubią to.
  18. ekot57

ekot57 Okazjonalny autor

Wszędzie się wiesza ten targ i na przeglądarce i na kliencie.

krasnoludek10 lubi to.
  19. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Sprzedałam cały nadmiar roślin. Ceny nie powalały,ale lepiej sprzedać niż wymienić w firmie. Pozdrawiam.

krasnoludek10 i kalinamala lubią to.
  20. kluska7070

kluska7070 Młodszy ekspert

chyba najtrudniej było kupić czapetki ...mnie się w końcu udało , od wczoraj polowałam na brakujące roslinki
    przed chwila skończyłam prawą stronę ...a targ wiesza się wszędzie nawet na dość dobrym kompie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.