zimowy chór / Pnącze Ale ziąb! - brak itemów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika winiulka, 21 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. winiulka

winiulka Moguł forum

czy coś wiadomo o problemach z itemem "zimowy chór"
    pól godziny temu kombajnem zebrałam plony i na miejscu itemu cały czas jest kręcący sie kwiatek
    nie byłoby w tym nic dziwnego /mulenie/ale w to miejsce mogę ustawić pole lub zagrodę
    a itemu w pasku nie ma,bo normalnie powinien powrócic do paska

2. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

zakładam ze to jedynie bład wyswietlania bo u mnie zebrałem bonusy poprawnie a w miejscu " zimowego chóru " jak tez przy " skakanka dla ryb " widoczne sa znaki zapytania :(

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

winiulka, Alan1907, spróbujcie proszę na początek wylogować i ponownie zalogować się do gry.
    Jeżeli problem nie zniknie, zastosujcie się proszę do porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa. :)
    Czy wykonanie czynności zalecanych w poradniku pomogło? :)

4. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

mi ta porada jest zbedna bo problem sam zniknął a jedynie przekazałem ze taki bład sie pojawia :music:

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Alan1907, sprawdziłam w OO, i tam pojawiła się kiedyś informacja odnośnie tego błędu: Błąd wyświetlania itemów "Ale ziąb".
    Być może ponownie pojawił się ten sam problem, spróbuję o to dopytać.
    Graczy proszę o cierpliwość. :)

EDIT:

Informuję że tytuł tematu delikatnie edytowałam.

6. winiulka

winiulka Moguł forum

dziękuję, problem sam sie naprawił ,trwało to ponad godzinę
    item stoi na swoim miejscu
    mozna temat zamknąc

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro można to zamykam :)

Miłego popołudnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.