Opinie Zimowe szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. darbus1961

darbus1961 Zaawansowany

Witam wszystkich walczących ja już o evencie zapomniałem teraz walczę o kolejne poziomy , itemy na pnącze zebrałem podwójnie także jak komuś coś brakuje na pnącze to proszę o sówkę.

2. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Piszcie sówki, które itemy trzeba. Mam nadmiar talarków. :p

melody28 lubi to.
  3. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

I ja mam nadliczbowe GT, jak ktoś potrzebuje itemów na pnącze, to zapraszam...

4. monia1125

monia1125 Hrabia forum

I wiem że brakuje mi 3 itemów: arktyczne wakacje, sezonowe przysmaki, słodka pokusa.
    Jak by ktoś miał na zbyciu chętnie przyjmę.
    Dla mnie koniec eventu, jutro obowiązki i dopiero 22.12 wskoczę przed ekran odebrać prezent z kalendarza..

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To się "napracowałaś" przy tym evencie.:p

6. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Zwłaszcza że na farmę udaje mi się wskoczyć gdzieś pomiędzy 23 a 2 w nocy :p
    Ale pnącze jest, 2 itemy są, 3 skrzynie (co jedna dała parasolkę w kropki) były.. :p

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event już dawno zakończony, dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.