Opinie Zimowa mysz - misje 24-godzinne

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Jak się czyta wpisy na forum to czasami wynika że spora grupa farmerów nie zamierza robić eventów , a potem okazuje się , że raz dwa i zadania szybciutko zrobione i niektórzy '' chwalą się '' ;) jak im dobrze i szybko poszło , to ich wybór i ja się ich nie czepiam po prostu takie są moje obserwacje , a ja może z przyzwyczajenia , a może dlatego że staram się kończyć to co zaczynam :p , nawet jeśli to tylko zabawa w formie gry .Czasami marny skutek tych moich starań , bo nie wszystkie eventy udaje mi się zrobić w całości , ale jak się bawić to się bawić :D . Miłej zabawy wszystkim życzę i owocnych eventów tych najbliższych i tych w przyszłości .

2. zx221

zx221 Półbóstwo forum

jak spróbujesz to może przestaniesz nadużywać słowa ekscytacja... powodzenia

3. gienekcer52

gienekcer52 Aktywny autor

Ja baluje do 11 -ego z ewentami potem chyba bedzie kwarantanna razem z tym nieudacznikiem zwanym klientem na moj laptop on nie dziala slabe ruchy ma to nie na moje nerwy

4. pbkl

pbkl Generał forum

Nie mam czasu siedziec dzien w dzien i po kilka razy na farmie.
    Jak to ktos mowi: machne tylko hodowlany.
    Moze pierwszy dzien z wypadajek. Ile sie da, o ile sie da. Szkoda mi demolowac dzika lake, podgonie sobie zwierzaczki.
    Te bonusy z pnacza mam z jakichs innych pnaczy, wiec nie bede sie zmuszac :)

Po 1 dniu hamaczek i czekamy do 11.01....

5. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Czy dla mnie też się znajdzie jeden? Misje 24 godzinne to jest uwiązanie do gry. Nie da rady :p Wolę uzupełnić zapasy przed kolejnym sezonem;)

6. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

nigdy nie wiadomo co będzie robim bo po 11.01 może być gorzej

robins71 i izabell2468 lubią to.
  7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Więcej już nie bedziesz się lenił?:p. No i dobrze, praca uszlachetniaxD

8. puniak3

puniak3 Moguł forum

a ja porobię coś tam a co mi szkodzi a co do nagród to już nie pamiętam kiedy ostatnio coś naprawdę ciekawego dawali 162 g pnącze trochę nędznie ale cóż

9. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Dzień dobry:)
    Miałam mały dylemacik - robić czy na leżaczek?
    Z jednej strony - 6 dni "uwiązania"(jak piszecie) a do tego:marne pnącze,marne nagrody,demolka farmy;)
    Z drugiej - 6 dni odpoczynku i możliwość uzupełniania zapasów czy robienia co tam Kto woli;)
    Poczytałam Wasze posty i Poradnik,policzyłam,wypośrodkowałam i wyszło mi,że...jednak robięxD
    Po pierwsze primo - jak po 11-tym gra mi nie zadziała jak należy to leżaczka będę miała po dziurki w nosie;)
    Po drugie primo - w moim przypadku,robiąc misje generalnie nic nie tracę i niczego nie demoluję:p,ponieważ :
    -menażerie i nawozowce mam na Leśnej a ta wyłączona z misji;)
    -wypadajki lecą z głównej - a tu u mnie naprzemiennie gryka i kwiatki do Spółdzielnianej misji;)
    -roślinki misyjne siejemy zaś na dzikiej (a tutaj i tak sieję więc bez demolki się obejdzie) i to dwie z nich do dwóch misji-zatem jest szansa spokojnie skończyć przed czasem i jeszcze sobie kwiatki zasiać:)
    Po trzecie primo - jakby nie patrzeć to jednak w tych "marnych" nagrodach cos dla siebie wypatrzyłam;):
    -60 gwiazdek -ciągle jeszcze mam nie do końca odkryte runy obornika i wody a biorąc pod uwagę obecne tempo przechodzenia lvl-i za 1 gwiazdkę - to 60 w 6 dni nie ma szans:p
    -36 farmarek - mam ich ciągły brakxD
    -34 ex perfumki,56 Sp -te u mnie zawsze cenne
    -60 SN,60SNZ,20TNZ-każda sztuka się przyda;)
    -do tego kilka imprezowych,3 kuponiki na kombajn,2 skrzynie bonusów i jakiś cmj - a może cos dadzą ciekawego:)
    -i jeszcze TS-y - u mnie najczęściej żółte lub pomarańczowexD ale jednak potencjalne nowości trafić można-trzeba im dać tylko szansę;)
    I na koniec-wiadomo -"marne" pnącze z kompletem itemów a do tego dodatkowy komplet itemów,które jednak mogą być "coś" warte na GT-bo będą chętni na zapchanie "szarości";)xD
    Zatem robię a co zrobię to się okaże:)

10. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

nagrody nie powalają ale coś tam zrobię :)

11. niusia1

niusia1 Czeladnik forum

można sie logować już działa wszystko ,powodzenia

12. kajka4065

kajka4065 Czeladnik forum

Próbowałam, jeszcze nie :)

magdusia668, lipka22 oraz robins71 lubią to.
  13. lipka22

lipka22 Czeladnik forum

No super event, tylko mnie z farmy wywaliło i owca kuje pod płotem. Witajcie, kto wraz ze mną oczekuje :)

talarek1961, robins71 oraz kalinamala lubią to.
  14. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Nie działa... dobrze, że na forum wpuściło.
    Fantastyczny event: misje 24 godzinne - przy czym pierwsza będzie 23 godzinna, a może nawet krótsza. Wszystko czeka... najgorsze, że kawę kończę pić i gapię się jak głupia w ekran i odświeżam... o... chyba puści...

15. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Z trzciny 118 płatków śniegu czyli słabo

16. ewanta

ewanta Komandor forum

u mnie z trzciny 120- czyli podobnie słabo ;)

talarek1961, robins71 oraz magdusia668 lubią to.
  17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

z gryki 210 płatków :)

talarek1961 i robins71 lubią to.
  18. dezynteria

dezynteria Czeladnik forum

Z goździka tylko 80 płatków wyleciało... Nie powalczę chyba za wiele.

talarek1961, robins71 oraz magdusia668 lubią to.
  19. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

No nie wiem... u mnie z astrów... 45. Ale uświadomiłam sobie dlaczego - po prostu sadzę na dużych polach - brakuje mi kombajnu, a małe pola )w połączeniu z Unity) i zbieranie ręczne bardzo się nie lubią...

robins71 lubi to.
  20. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

jak mogło z 202 pół wylecieć 210 płatków ?:oops:
    no chyba, że sąsiedzi :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.