Zielony Baha-Ekspres

Temat na forum 'Zbiór aktualizacji i pomysłów' rozpoczęty przez użytkownika est-orka, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy podoba Wam się pomysł?

1. Tak

97,8%
  2. Nie

2,2%
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Świetny, wyważony pomysł, zagłosowałam oczywiście na tak, ale czy ma szanse na realizację? Trochę wątpię, no ale może jak BP przemyśli sprawę, że przez to zwiększy się sprzedaż TS na wyspę, to może.....:);) Także trzymam kciuki xD

est-orka i 0olimpia0 lubią to.
  2. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Jestem na oczywiście na TAK . Super trafiony pomysł . Super paszy nigdy za wiele a czas jej wykonania też wyśrubowany. Tylko czekać z niecierpliwością na wprowadzenie do gry :)

est-orka lubi to.
  3. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Oj długo, długo nikt tu się nie odzywał....
    Pomysł świetny, sama mam często braki SP i przydałoby mi się takie drzewko. Zbędnych XL-ek też mam trochę. Jestem na TAK w 100%.

est-orka lubi to.
  4. ZiomkiSpodBiedronki

ZiomkiSpodBiedronki Czeladnik forum

super pomysl jestem na tak ale bp sie nie zgodzi jedynie na sp zarabiaja

est-orka lubi to.
  5. kropelka04

kropelka04 Generał forum

oczywiscie ze zaglosowalam na tak.
    pomysl rewelacyjnie, perfekcyjnie dopracowany. tylko czy bp kiedykolwiek go wprowadzi w zycie...
    trzymajmy kciuki, zeby tak :)

est-orka lubi to.
  6. saturn43

saturn43 Okazjonalny autor

oj cos czuje ze to drzewo super paszy klapnie niedlugo jesli tego nie w prowadza do gry:);)

est-orka lubi to.
  7. .latka.

.latka. Stały bywalec

pomimo rozterki jestem na tak,aczkolwiek przydałaby się druga wyspa z samymi drzewami ;)

est-orka lubi to.
  8. platerka

platerka Czeladnik forum

Dobry pomysł - popieram

est-orka lubi to.
  9. beataduda

beataduda Aktywny autor

Głos oddany na TAK.
    Pytanie tylko czy pomysł ma szansę na realizację?? Mam wrażenie, że o"zwykłym" Zielonym Ekspresie też już zapomnieli.
    Trzymam kciuki wszak nadzieja umiera ostatnia.

est-orka lubi to.
  10. MOD_Dotti

MOD_Dotti Guest

Farmer_woj Twój post usunęłam, ponieważ nie wnosił nic do dyskusji nad pomysłem. Napisz proszę dlaczego konkretnie podoba Ci się ta koncepcja lub co ewentualnie można byłoby - Twoim zdaniem - w niej zmienić, aby ją ulepszyć. :)

11. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Super pomysł. Kolejna opcja na wyspę i dodatkowy sposób na super paszę. Błąd na tabelkach z wartościami drzewek, na mandarynce jest pomarańcza.

est-orka lubi to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

yedi5656 Twój post usunęłam, niczego do tematu nie wnosił. Ponadto bardzo proszę nie pisz dużymi literami i nie używaj wielu wykrzykników, ponieważ w internecie oznacza to krzyk i jest zabronione jest na naszym forum.