ZIELONA MATATA

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 5050wisienka, 25 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 5050wisienka

5050wisienka Czeladnik forum

Dlaczego u mnie na targu nie moge kupwac zielonej mataty. Jakie warunki trzeba spelnic, zeby sie pokazala. Wyspe mam odblokowana juz dawno, sporo roslin tez.

2. Przepis dostępny jest w grze na 5 poziomie w SPA i po wykonaniu zadania w spółdzielni odblokujesz dostęp do tego przepisu. ;)

Dzielnica rzemieślnicza

Ale pomimo że nie ma się dostępu do niej powinna być na targu, poszukaj może na kolejnych stronach się ukryła albo spróbuj poszukać według alfabetu :)

Masz jeszcze jakieś pytania ??:)

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Jej chyba nie chodzi o dostep do przepisu tylko o mozliwosc kupowania na targu. Chyba trzeba miec odpowiedni poziom na wyspie i odblokowane rosliny, ja nie wiem dlaczego. Poziom 5 ma malo graczy, a kupuja. Bo sie wyswietla. Moze chodzi jakies nieodblokowane rozliny albo drzewka a moze warunkiem kupowania jest osiagniecie jakiegos levelu na wyspie.

4. Też nie wiem o co chodzi ja mam 3-ci poziom w SPA nie mam odblokowanej zielonej herbaty która jest potrzebna do produkcji a kupować mogę. Więc tak jak napisałam wyżej może trzeba sprawdzić na kolejnych stronach ??:)

5. 5050wisienka

Nie wiem gdzie poszukac, produkty potrzebne do jej produkcji mam odblokowane tylko jeszcze zielonej herbaty nie. Prosze nie zamykac, moze jakis gracz bedzie wiedzial.

6. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Dostęp do produktów SPA możliwy jest po osiągnięciu któregoś poziomu w grze, tylko nie wiem którego.
    Na pewno na 68 jeszcze nie (moja sąsiadka ma ten poziom i właśnie jeszcze nie ma).
    :p Pozdrawiam

7. Zielona matata jest dostępna od 70 poziomu w grze a który masz poziom ???:)

Gosiu dziękuję za pomoc :)

8. farmer-igor70

farmer-igor70 Czeladnik forum

Witam, ja mam 67 poziom i matatę kupuję od dawna, nawet nie pamiętam od jakiego poziomu. Niedlugo po tym jak odblokowałem wyspę , pamiętam bo kupowałem jej sporo.

9. Hmm a jak najedziesz kursorem na targu na matatę to pokazuje Ci że od którego poziomu jest dostępna ??? bo u mnie wyświetla się ze od 70 :)

10. 5050wisienka

Ja mam 42 poziom, niczego ze SPA kupowac nie mogę, nie tylko mataty.

11. farmer-igor70

farmer-igor70 Czeladnik forum

Bo to chodzi moze o poziom na farmie a nie na wyspie, na wyspie mam 67 na farmie 75. Ale to tez mi jakoś nie pasuje bo dopiero niedawno gram bardziej intensywnie i poziomy na farmie szybko przechodzę. A matatę kupuję od bardzo dawna.

12. 5050 wisienka

Nowy zawód dostępny jest dla graczy od 70 poziomu.

Po kliknięciu na tabliczkę ukaże nam się informacja:

Jeżeli więc nie masz jeszcze tego poziomu i nie odblokowałeś go na Drzewie Mądrości to i dostępu nie masz :)

farmerigor70 no właśnie o to chodzi że musisz mieć 70 poziom na farmie a nie na wyspie, Ty masz 75 poziom dlatego możesz kupować matatę na targu :)

13. 5050wisienka

Na farmie mam 69. To sie chyba wyjasnilo. Mozna zamknac. Bardzo wszystkim dziekuje za pomoc. Chodzi o level na farmie, bo od tego levelu mozna miec SPA, zaraz go zrobie, bo nieduzo brakuje. Pozdrawiam serdecznie.

14. Zamykam więc a graczom dziękuję za pomoc:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.