ZHŚ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bilonge, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Skoro nie ma prezesa to czy możemy założyć wątek Związek Hodowców Świń? :)

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Jeżeli autor wątku wyrazi na to zgodę to nie widzę przeciwwskazań.

3. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Billy ja 1!!! Rzecznikiem będę? Otwieraj !

Musa autorem jest tu Bilonge...nikt inny.

4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Musa ZHS a THTH to co innego.

5. BA_Musa

BA_Musa Guest

Zakładam,że założenia będą podobne,więc jednak wypadałoby zapytać autora tamtego tematu czy możesz otworzyć.

6. NASTKA.BURAN

A nawet gdyby było to nowe THTH, to nowe. stary prezes do kosza poszedł / wątek/, więc

Kazdy wątek ma podobne założenia- pogadajmy.

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Musa co Ty jasnowidzem jesteś? Skąd wiesz co tam będzie pisało?

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Jedno i drugie będzie dotyczyło hodowców świń, więc wnioski same się nasuwają.

9. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Czyli co? Nie mogę założyć a Towarzystwo opieki nad zwierzętami futerkowymi mogę założyć?

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Temat o hodowli świń możesz założyć o ile autor pierwszego wątku wyrazi na to zgodę, a towarzystwo opieki nad zwierzętami futerkowymi jak masz ochotę to możesz założyć.

11. NASTKA.BURAN

Wnioski, wnioskami, a o wątku decyduje jego opis.

Musa, ja nie widziałam, żeby prezes napisał w THTH prośbę o zamkniecie wątku. tydzień, to tyle co nic.... chyba, ze chodziło o przygotowanie do wyboru nowego prezesa.

Bilonge - ZHŚ - dobra nazwa... związek, to nie towarzystwo,

ZHFiŚ ??????

12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Musa nie zamykaj jeszcze bo muszę skonsultować nazwę i ewentualnie zapytać czy może być. Oki?

13. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

To na tym forum nie można już nawet rozmawiać o hodowli świń? o_O Nie można otworzyć dyskusji o grze. Nie można porozmawiać z moderatorami. Można zadać tylko pytanie w Ogólnych... Co z Wami? o_O

14. NASTKA.BURAN

15. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Sorki, wolę być trzecim vice. Jakoś podpasowało mi to stanowisko. Jak wróci Prezes Kura i połączymy się z Towarzystwem Przyjemnego Oszczędzania Świń, nie będzie zamieszania ze stołkami. Bilonge wymyślił - Bilonge Prezesem.

16. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Z przyczyn technicznych proszę Nastka załóż wątek. Musa zezwalam NASTKA.BURAN na założenie wątku w moim imieniu.

17. NASTKA.BURAN

Ajjj...dzięki...a rzecznikiem prasowym mogę być?????

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Możesz być :)

19. BA_Musa

BA_Musa Guest

Widzę,że temat powstał to tu zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.