Zginely mi floreny z konta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zuza53, 1 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zuza53

zuza53 Okazjonalny autor

Witam
    Mialam na koncie 23 floreny , otwieram dzisiaj gre , a na koncie zero florenow . Bardzo prosze o odpowiedz co sie z nimi stalo.
    zuza53

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj. Floreny same nie znikają. Z pewnością coś kupiłaś, ale na forum w żaden sposób nie zgadniemy co i jak... Aby to wyjaśnić skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną. Wskazówki jak to zrobić znajdziesz w >>tym poradniku<<.

Czy masz jeszcze pytania?

3. zuza53

zuza53 Okazjonalny autor

Witam
    [ciach]Mam teraz obawy co do placenia karta , bo moze teraz kasa mi bedzie ginela , [ciach].

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 sierpnia 2024
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zuza53 niegrzeczną część posta usunęłam, zapoznaj się proszę z obowiązującą Netykietą.
    A co do znikających florenów to z wieloletniego doświadczenia wiemy, że może się zdarzyć, że przez nieuwagę zakupi się np. płatny rząd chmur ale to nie powód do niegrzecznego zachowania.
    Tak jak wyżej napisała BA_Marion - na forum tego nie sprawdzimy, takie możliwości posiada PT a zatem zastosuj się proszę do powyższej prośby i napisz zgłoszenie a sprawa z pewnością będzie wyjaśniona. Tutaj temat zamykam.
    Dodam, że płatności są zabezpieczone.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.