zginęły rośliny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika glubaba, 22 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. glubaba

glubaba Młodszy ekspert

zginęły rośliny wyprodukowane we młynie co mam zrobic, nie mam łyżki ani świeczek

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

glubaba, rośliny nie zginęły. Nie wiem które świeczki wyprodukowałaś. Zielone - sieje się na Głównej łące, żółte na Plantacji (główna łąka Bahamaramy), fioletowe - na polach pełni księżyca (głównej łące świata pełni, nie w lesie grzybowym).

Zależnie od tego, które świeczki zrobiłaś w młynie, poszukaj ich będąc na właściwej łące.

Czy masz jeszcze pytania?

3. glubaba

glubaba Młodszy ekspert

Dziękuję, wszystko rozumiem ale przez godzinę nie było roślin i nie mogłam ich rozsiać chociaż wyprodukowałam je zaraz po 14, teraz się pojawiły i wszystko jest ok>

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

glubaba, może rzeczywiście te roślinki "zawisły gdzieś w niebycie", ale z pozycji forum nie mam możliwości sprawdzenia tego, dlatego dość natrętnie proszę Graczy, żeby dokładnie sprawdzili, zanim będę szukać innego rozwiązania;)
    Skoro już wszystko jest ok, zamykam temat:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.