Blad Zgłoszenie na Moderatora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DerpyKopyta, 12 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DerpyKopyta

DerpyKopyta Czeladnik forum

No kurcze! kolejny miesiac a ja? NIC! co jest!? Znowu to samo co poczta. -.-

patrycja9922 lubi to.
  2. Możesz jaśniej napisać jaki masz problem, bo nie rozumiem ??:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 lutego 2015
    patrycja9922 lubi to.
  3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

myślę że chodzi mu o klub

patrycja9922 lubi to.
  4. DerpyKopyta

DerpyKopyta Czeladnik forum

Nie klub. Chodzi o "ekipa" i "moderator" bo złożyłem podanie w styczniu. i co!?

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

I zapewne nie dostałeś się,nie zostałeś zaproszony i już.Nie każdy kto składa podanie,zostaje zaproszony na rozmowę,a co dopiero mówić o przyjęciu.

6. Tak jak napisała foczunia nie każdy kto składa podanie na moderatora zostaje zaproszony na rozmowę. Jest to uzależnione od wielu czynników więc nie wiem czy zostaniesz jeszcze zaproszony :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

Edycja

Tytuł wątku zmieniłam żeby jasno określał problem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 lutego 2015
    patrycja9922 lubi to.
  7. wiectak

wiectak Czeladnik forum

DerpyKopyta jeśli potrafisz wskazać błąd w poradniku Walentynki 2015 to dla mnie powinni Cię przyjąć natychmiast na jakaś wysoką pozycję :) Życzę powodzenia i wytrwałości! Wierzę, że kiedyś Ci się uda !!

patrycja9922 lubi to.
  8. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

DerpyKopyta odpowiedź na Twoje zgłoszenie została wysłana już jakiś czas temu. Sprawdź może folder SPAM, lub KOSZ - być może się zapodziała w Twoje skrzynce odbiorczej.

Pozdrawiam:)

patrycja9922 lubi to.
  9. Czy autor ma jeszcze jakieś pytania ???:)

patrycja9922 lubi to.
  10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Więcej pytań nie widzę w związku z tym temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.