zgłoszenie do PT - reklamacja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 26 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

witam, nie byłem pewien czy tutaj napisać czy w ogólnych, w każdym razie chodzi o to że dostałem odpowiedź odnośnie ulepszenia fabryki, i jestem pewien że [ciach]
    nie jestem w stanie udowodnić jakimś zrzutem ekranu ale jestem przekonany że [ciach]

czy istnieje możliwość zgłoszenia nieuzasadnionej pomocy dla gracza, w celu błędnego zakończenia pomocy

Omawianie odpowiedzi i pracy Pomocy technicznej jest na forum zabronione, cześć posta w związku z tym usunęłam.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 marca 2019
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Może trochę jaśniej, bo podałeś taki miszmasz, że nie wiadomo o co w tym chodzi.
    Nieuzasadniona pomoc?
    Tzn pomogli sami, bez żadnej potrzeby?
    Nie rozumiem.

Cytat edytowałam zgodnie z oryginałem.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 marca 2019
  3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

odpowiedzieli na zgłoszenie ale uważam że błędnie, a nie znam innej opcji jak pisanie do PT, no chyba że wysłanie jakiegoś maila bezpośrednio do niemieckiej firmy ale czy to coś pomoże to nie wiadomo,

wmawiać coś czego się nie zrobiło to trochę nie halo

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzakk jeśli masz jakieś zastrzeżenia do udzielonej przez PT odpowiedzi to napisz proszę kolejne zgłoszenie z prośbą o przekazanie osobom nadzorującym pracę Ekipy PT w celu ponownego przyjrzenia się sprawie. Na forum takich spraw nie rozwiązujemy i na przyszłość bardzo proszę powstrzymaj się od takich bezpodstawnych oskarżeń.

Temat zamykam.

cyfrzakk lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.