"zezlomowanie" w dolinie szarotek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 19 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

wlasnie dokonalem eksperymentu "zezlomowania" niektorych elementow w dolinie szarotek.
    od razu zaznacze ze nie osiagnalem koncowego 20 poziomu
    "zezlomowalem" elementy przy ktorych jest tylko kosz na smieci i przyktorych oprocz kosza sa podane wartosci.
    przy zadnej transakcji nie dopisalo mi nigdzie ani jednej wartosci (tzn ani przy APD ani SG)
    czy ktos ma podobnie / ktos moze wyjasnic dlaczego?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyjaśnienie znajduje się w poradniku:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

jak rozumiec sformulowanie "okresla wartosc 1 szt przedmiotu"?
    bardzo niejasne jest to okreslenie, prosze wyjasnic

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dokładnie tak jak jest napisane, każdy przedmiot ma ustaloną wartość w SG jaką ma w magazynie, nie znaczy to jednak, że otrzymasz SG przy usuwaniu przedmiotu zgodnie z tym co podałam wyżej.
    Przy większości przedmiotów ta wartość potrzebna jest np. do produkcji czy recyklingu w Tartaku.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

komiczna interpretacja, ale nie mam

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Nie wiem co komicznego w tym widzisz. Wartość to wartość. Informacja w FAQ jest jednoznaczna, najwyraźniej jej nie doczytałeś.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.