Zepsuta farma

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 1 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

niki1990, dodam jeszcze, że na węgierskim forum podobno powstał poradnik pisany przez Graczy. Nie znam węgierskiego, więc linku nie podam. Ostrzegłam ich ekipę, że zrobicie najazd, ale stwierdzili, że uwielbiają polskich Użytkowników.

2. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Na hiszpańskim też widziałam :) wystarczy poszukać ,ale tam Ekipa dba o graczy a nie jeździ szemranymi autobusami ;)

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Poproś ekipę, żeby dali link do tego poradnika, bo ja tam nic nie widzę.

4. BA_Czerwona

Nie da rady, wjechali w tunel.

akinomrd, myśleliśmy, że jak Cię zabierzemy to ogarniesz porządny transport, a Ty nam podesłałaś sąsiada szwagra kuzynki od strony ojca.

Rock i MOD_Zła lubią to.
  5. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Proszę o pomoc - wszyscy moi sąsiedzi figurują pod jedną nazwą otto_OWHERE use
    Co mam w takiej sytuacji zrobić?
    otto_WHERE use prawidłowa nazwa

6. majka47

majka47 Komisarz forum

Witam.Ja sobie już poradziłam z robakami i wszystko na swoim miejscu.Pozdrawiam!

7. BA_Czerwona

kybek93, to nowa opcja, możesz samodzielnie nazwać swoje kontakty.

mamaiza69, Rock oraz tigre lubią to.
  8. akinomrd

Czerwona ja z Waszym transportem nie miałam nic wspólnego,aleeeeee gdybyś zatrudniła mojego DP już byście dawno bezpiecznie opalali się na SE, a tak to bida z nędzą :( za jakieś 25 min powrót do pisania poradników :music: więc chlapnij jeszcze tego co dzisiaj piłaś,bo dobrze się czytałoxD

9. BA_Czerwona

SE jest dla Userów, my mamy all inclusive.
    Teraz to nie ma nic wspólnego. Masz farta, bo na forum nie można umieszczać prywatnej korespondencji.

tigre i Rock lubią to.
  10. akinomrd

Yhm widziałam ten wasz all inclusiveo_OxD:cry:
    Mówiono,że urodziłam się podobno pod szczęśliwą gwiazdą :music:coś w tym jest

feniks1414 lubi to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z wycieczki wróciliśmy trochę zakręceni ale już jesteśmy :)

Dziękujemy za super zabawę, szkoda, że nie wszystkim się podobało. A jeśli chodzi o zepsutą farmę to każdy może samodzielnie ją sobie naprawiać wykonując kolejne zadania lub klikając w odpowiednią ikonę muchy pod znakiem zakazu, na grafice w białym kwadraciku:

Do dalszych rozmów na temat eventu zapraszam tutaj: >Chmara szkodników< i ten wątek zamykam.

marmlada lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.