Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 11eveline

11eveline Książę forum

Ukończenie eventu uzależnione od wypadajek. Zwierzaków i roślin mam mnóstwo, gorzej z owocami z drzew - ale powinno wystarczyć. Nawet dobrze, że nie trzeba burzyć całej farmy do siania obłędnych ilości rośliny eventowej. Event łatwy, ale i nagrody nie przyprawiają o zawrót głowy. Szkoda tylko, że zamiast gwiazdek nie są ZB, których ciągle jest zbyt mało. A tu szykują się różne nowości na wyspie - więc bananki przydałyby się. A gwiazdki dla mnie już nie są atrakcyjne - mam ich ponad 3,2 tys. Na razie na wyspie mam drzewa i kilka zagród. Zobaczymy jutro ile wypadnie tabliczek. jak będzie kiepsko - to zamienię na pola z melonem. Do jutra :)))

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

carlain21 post zawierający same cytaty usunąłem :)

Miłego dnia wszystkim życzę :) Niech moc wypadajkowa będzie z Wami :)

3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Event fajny :) nie uda mi się całego zrobić ale ile zrobię to zrobię. Trochę owoców, trochę zwierząt będzie dobrze ;) co do wypadajek mam nadzieję, że wpadną wszystkie, a jak będzie zobaczymy.
    chciała bym zgarnąć chociaż 4 kurtyny :)

Zbieram gwiazdki (obecnie 163) i nie wiem czy zbierać do manufaktury, menażerii lub ogrodu. Czy ściągać zwierzaki kolorowe i zarobić trochę sg. Las mam odblokowany.

4. Gogosia

Gogosia Analityk forum

witam event fajny, jeszcze nie robiłam i jestem ciekawa, dla mnie coś nowego tylko....
    nagroda nie powala 1 sztuka paszy dla zwierząt :mad:
    czy ja te maski muszę robić po kolei - najpierw maskę snów za małpie tabliczki, a potem resztę czy mogę równocześnie?

empatyczna lubi to.
  5. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ech..nagrody nie powalają.....owoców jednak trochę za dużo..nie adekwatnie do nagród...zwierzaki ujdą,w tłoku..
    Event robię ..bo wszak jestem farmerką...:music::music::music:Praktycznie to sam się powinien zrobić.a jak się nie zrobi to :cry::cry::cry:nie będę......Jakoś ostatnio nie rwę włosów z głowy gdy evencoir nie ukończony..chyba odwykłam a może przesyt powalającymi nagrodami 8)8)
    Dzień dobry..milej środy życzę...i duuuużżżżooooo kuczy...

6. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pierwszą uruchomiłam menażerię, potem manufakturę, ogrody czekają, bo najmniej z nich korzyści. :)
    Event robię, zwierząt i owoców mam zapas, ciekawe jak wypadajki wylecą ....:) Item nie powala, ani wyglądem, ani wartością. Ostatnio wszystkie itemy "na jedno kopyto", ale pracować trzeba ...
    Pozdrawiam farmerów zaczynających wiosenne porządki . xD

7. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Elatea Twój post usuwam, w tym wątku rozmawiamy o dzisiejszym evencie.

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przyjemny i prosty evencik.Po tych tortach,miło zrobić coś zupełnie lajcikowego ( na sam koniec już mnie nudziło ich robienie ).Nagrody takie sobie,ale i event banalny

Nutka i mamcik123 lubią to.
  9. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Nosz kurde:mad:, ostatnio miałam wspaniały pomysł żeby ulepszyć puchary i wydałam większość owoców z Bahamy.:cry::cry::cry: Nie mam czym robić eventu:oops:xD

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Elatea, aisunel Wasze posty usunęłam, bardzo proszę zapoznać się z zasadami tego działu: Zasady działu i pisać w tematyce danego wątku.

11. aisunel

aisunel Generał forum

Jaka nerwowosc w ten piekny wiosenny dzien.Ewencik spoko.Nagrody jak dla mnie rewela.Robie.Tylko gdzie jest ta plantacja.?xD

mamcik123 lubi to.
  12. Elatea

Elatea Aktywny autor

Serio nie rozumiem dlaczego w niektórych wątkach eventowych można spamować do woli a w innych taka dyscyplina, będę wdzięczna za wskazanie kiedy odpowiedź na pytanie innego użytkownika jest już offtop.

A w temacie eventu: policzyłam, że z moją ilością zwierzątek/owoców nie mam szans na fajne nagrody i wystawiłam je na targ. Polecam to rozwiązanie tym, którzy mają mało :) kupiłam już kilka fajnych kolorowych do oddania do misji (zbieram intensywnie punkty, żeby dobić na lvl 90 :))

mamcik123 i kufynka lubią to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Odpowiedź jest na poprzedniej stronie albo na mapie na farmie.

mamcik123 lubi to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Elatea warto rozróżnić mini-eventy (na temat których rozmawiamy w jednym, wspólnym wątku czyli tutaj: Mini Eventy - Temat do rozmów) od eventów, do których otwierane są zawsze tematyczne wątki tak jak np..ten do eventu Zejście do świątyni.
    Dlatego też proszę raz jeszcze o zapoznanie się z zasadami działu i wątków, i wszystko będzie jasne.

15. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

chyba poczekam ze zbiorem do eventu teraz sobie odpuszczę

mamcik123 lubi to.
  16. -AGA0506-

-AGA0506- Weteran forum

te wypadajki to tylko z baharamy?

mamcik123 lubi to.
  17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tak tylko .
    Doberek - dużo tablic życzę z plantacji i lasu - powodzenia .

18. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Tak się zastanawiam.... zostawiłam zagrody na Bahamie (nie chciało mi sie ich usuwać), czy nie zrobiłam błędu? Może powinnam postawić pola? nie wiem jak to jest z "wypadalnością" wypadajek z zagród? Przed każdym eventem mam pola z rośliną długo rosnącą, teraz mam tylko zagrody i drzewa .... taka mała odmiana, a moze przez to będę sie męczyć z brakiem tych tablic do końca eventu?
    Ot zagwozdka :pxD

19. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

U mnie na targu pasza za 6800, jagody za 625, wychodzi 4975 zysku na 1 sztuce, w ciągu doby 226 paszy * choćby 6500 = niespełna półtora miliona. Interesująca propozycja, dzięki za cynk. ;) No i za słodycz, pewnie że się podzielę. :)

Tak w ogóle dziękuje wszystkim za rady i pomoc, dzięki temu na bahamie dobiłem do 43 poziomu, miło mi niezmiernie.
    W temacie eventu, zgodnie z planem najpierw zobaczę ile się uda ugrać z wypadajek, a potem wkroczą zagrody choć domyślam się że z nich za wiele nie poleci. Wszystko wyjdzie w praniu, czekam na rozpoczęcie. :)

Nutka, skaliwa oraz Widełki3 lubią to.
  20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tak się przyjrzałam koszyczkowi eventowemu, bezinteresownie zresztą, bo eventu nie robię.
    Koszyczek kosztuje 12 zyla i zawiera między innymi 140 wypadajek (no i te klucze).
    Czy to zawsze tak jest, że trzy niedrogie koszyczki załatwiają sprawę...?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.