Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GWIAZDKA2015

GWIAZDKA2015 Okazjonalny autor

U mnie około 400 drzewek czyli po jednej wypadajce z drzewka - jutro jak zbiorę powinno brakować nie więcej niż 30. :)

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Gratuluję optymizmu :)
    Daj znać jutro ile wypadło 8)

3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

optymistycznie :)

jutro się okaże czy będą leciały jak gwoździe czy jak drewniane młotki :)

Nutka i godia17 lubią to.
  4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Grafika w poradniku została podmieniona i doprecyzowana tak, aby nie kojarzyła się z nowym miejscem upraw.

TABLICZKA.png

Dodam tylko (aby zapobiec dalszym pytaniom), że plantacja to główna łąka na Bahamaramie.

Miłego wieczoru życzę wszystkim :)

5. =kalina=

I tak będą pytać :D

A moze nasza przedmówczyni ma tyle magicznych?

6. -rybka24-

400 magicznych ? Niezła inwestycja 8)
    Jeden dzień i po evencie :)

7. GWIAZDKA2015

GWIAZDKA2015 Okazjonalny autor

ech magicznego ani jednego ale ja kocham las i drzewa a one mnie i mimo iż szyszko pozwolił ciąć:mad: ja będę sadził gdzie popadnie. (wirtualnie i realu):)
    ach przed chwilą przeżyłem szok z krowy teksańskiej wyskoczyła krowa truskawkowa już na targu (9) za jedyne 40 mln

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2017
    Nutka i =kalina= lubią to.
  8. =kalina=

już zmieniają, trochę się minister zagalopował z tym swoim wolność tomku w swoim domku :D

Ale cała łaka w magicznych musiałaby ładnie wyglądać :inlove: albo tak mieć kilkaset i przed każdym eventem zamiast goździków na pola drzewka wystawiać :D

9. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Hejka, u mnie po szybkich obliczeniach i ocenieniu swoich możliwości (gram od połowy stycznia,więc zapasów ci u mnie niedostatek, wszystko póki co idzie na bieżąco, głównie na zarobek i na misje, choć pierwsze nierozerwalnie warunkuje drugie :p ) stwierdziłem że odpuszczam owoce kompletnie, może trochę ewentualnie na nich zarobię na targu, nawet nie mam lasu, a pole bahamy (tajemnicza plantacja xD) mam w 3/4 dopiero odkryte.
    Także jedynie jak coś, to na początek coś posieje (zadrzewie?) dla wypadajek, a tak od 3 dnia obliczone mam na słonie (ach ta bieda w świątyni na bahamie) że powinno się udać zwierzęta trzasnąć, ale to wyjdzie w praniu, jak coś nie podpasuje to można zawsze zmienić plany, (w końcu od czegoś one są ;)) jedno co wiem że owoce odpuszczam, przy 3/4 pola i pitajach nie nazbierosz... :p

10. -rybka24-

Podoba mi się Twoje podejście do eventu :) Mierz siły na zamiary.
    Trzymam za Ciebie kciuki :)
    Odezwij się do mnie na sówkę :)
    Pitaje nie są złe :)

11. =kalina=

Ja też się podpisuję :) Brawo Ty :)
    Oby więcej takich graczy :)

12. Ciapciak1703

Zgadzam się, ile się zrobi tyle się zrobi, nie ma parcia, o złote kalesony nie walczę,;) a każdy bonus eventowy jest cenny

Oj tam, oj tam, bo w piórka obrosnę :p

13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobre ;)
    zdrowe podejście, słodycz się należy ;)
    normalnie nie mogę się zmusić, żeby na targ zaglądnąć, lenistwo przedewentowe czy jak ? ;)

14. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Zrób misje ze starymi owocami z tsów, które są dość tanie. Zbieraj gwiazdki i ściągnij z drzewa kolorowego zwierzaka. Wystaw na targ i jak go sprzedasz. Zarobioną kasę zainwestuj w wyspę. Jak masz czas możesz szybko nastukać pszenicy, marchwi, kukurydzy, owsa. Ludzie tego nie sieją a kupują. Powodzenia
    Nie sprzedawaj byka ognistego bo przyda Ci się do pnącza.Poza tym za niedługo bedzie aktualizacja wyspy więc moim zdaniem warto zainwestować w wyspę

Event wydaje się być przyjemnym jak dopiszą wypadajki. Ja zmieniłem tylko wielbłady na pandy bo dłużej rosną.

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2017
  15. Ciapciak1703

Ciu ciu? xD

Dzięki za rady, no bahamę trzeba w końcu rozwinąć bo bieda aż piszczy, kolorowe pomału ściągam, a co do pszenicy i innych dóbr podstawowych, to już mam to w planach od dłuższego czasu, ale absorbują mnie te eventy :p, jak znajdę chwilę to trzeba będzie, tym bardziej że chutnejów jest dostatek.

16. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

aisunel

Post usunęłam jako spam, zawierał tylko sam cytat i emotkę.

17. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Zerknąłem na targ i u mnie jest po kilkanaście ofert tych roślin podstawowych. Kończą sie na targu winogrona i inne bromelie :) Pamietaj jak siejesz winogrona to posiej na farmie owies bo to taki sam czas zbioru.

18. Ciapciak1703

Dzięki jeszcze raz, teraz też fajnie będzie szło na owocach bahamowych pewnie zarobić, ale póki główne pola mam wolne od "eventowego szaleństwa", to będę tam nadganiał z zarobkiem.

19. =kalina=

W tym miesiącu mało siewnych jest, więc można zarabiać, wszyscy zagródki wystawiają, to paszy im brak, wiec gotową albo składniki można sprzedawać :) żarełko dla pawi kosztuje u mnie min. 8 tys, a czarne jagody (główny składnik) zaczynają sie od 800sg, więc nawet jak nie masz czasu na kukurydzę, to można zarobić nieźle

tylko sie podziel z innymi [​IMG]

Ciapciak1703 i Nutka lubią to.
  20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na razie nic nie zmieniam ani w lesie ani na plantacji (;) ) Mam same drzewa XXL + 5 rozwych zagrod+kraby,hipcie i rekiny.Zobacze jutro,co to da.Lasu nie rusze za zadne nagrody -ja nie minister,tylko prosty farmer. :p (sorki za pisownie,w pracy siedze,cos przekombinowali i nie mam polskich liter -.- )

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.