Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Elatea

Elatea Aktywny autor

Miałam nie robić, bo jakoś mnie ten item nie zachwycił, ale poczytałam że warto i teraz sama nie wiem... hmm

Widełki3 lubi to.
  2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Lubię eventy tego typu. A jak w nagrodę jest pnącze,że otrzymujemy skrzynię i mały prezent typu zwierzak,pasza,owoc z drzewka oczywiście z wymienionych tam możliwych. Bo oczywiście nie wszystko dadzą od razu.

W stodole paszy będzie przybywać. I tę 1 paszę zamierzam sprzedawać na targu, będzie na prowizję zawsze:pxD

gadek, Nutka, Elatea i dalsza osoba lubią to.
  3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Hmmm no to teraz sie zaczyna gdzie ta plantacjia :) Na 5 stron pytanie zadane juz kilka razy Ech czasem brak słów ale co najlepsze to przecież przy innych eventach plantacja też czesto sie pojawia i jakoś nie ma wtedy pytań gdzie ona jest :p
    A w temacie event nawet, nawet pewnie będzie znowu narzekanie na brak wypadajek no ale to sie zobaczy Trochę zwierzaków i owoców drzew w stodole jest tak więc można robić :)

agniecha$ i xBabciaEwa lubią to.
  4. Elatea

Elatea Aktywny autor

Jak wy to robicie, że ciągle macie zapasy wszystkiego? Ja po ostatnich eventach i misjach typu menażeria/manufaktura (które robię dla punktów) mam ciągle braki w stodole :(

Widełki3 i mysza199710 lubią to.
  5. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

ach, nie znalazłam informacji na temat tego co będzie dawało całe pnącze? tylko 1 razy pasze?

Ja sieje na malutkich poletkach - mam zapas chutneya z eventu, i dzieki temau nadrabiam zapasy:)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 lutego 2017
    Elatea lubi to.
  6. agucha31

NO ale też ciągle jakieś drzewa i zwierzaki stają tak wiec sie zbiera jakoś samo i zapasy sie zawsze jakoś robią :)

Nutka i Elatea lubią to.
  7. Elatea

Elatea Aktywny autor

To też robię i wykupuję codziennie co się da z nasion w galerii i cały czas mam mało i pusto :cry:
    Chyba policzę czy mam z czym zaczynać ten event ;)

agucha31 lubi to.
  8. agucha31

ja troszkę juz coś tam na targ wrzuciłam, część pójdzie do eventu a reszta zostanie aby wiatr w stodole nie hulał i jakieś zapasy sie zbierały na listopad :)

Elatea lubi to.
  9. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

A mnie się ten event podoba :)
    Zapas owoców mam, zwierzyna też się znajdzie ( w porywie dziś kupiłam dwie zagrody tukanów )8)
    Wystawiłam drzewka - zobaczę, jak się sprawdzą :)
    Jak marnie - wystawię pola :)
    Zawsze jest jakiś sposób :D

10. Nutka

Nutka Komandor forum

Znowu event bez siania :D. I na dodatek nareszcie systematyczna praca da profity ;)xD. Uwielbiam takie eventy :inlove:. W końcu po to zbieram te wszystkie dobra między eventami :pxD. O wypadajki na razie nie zamierzam się martwić - na Baha mam głównie drzewka, na Plantacji ;) - drzewka xxl i kilka zagród. Mam wiewiórkę, czy jakoś tak, więc xxl spokojnie zbieram 2 razy dziennie :). Jak się uda, to może jeszcze troszkę zarobię ;).

11. aisunel

aisunel Generał forum

Ewent typowo zarobkowy,nieciekawy,ubozuchny w dobra farmerowe,nie dla kurczaczkow no i dla cierpliwych odpowiadajacych na rozne pytania typu, gdzie jest ta plantacja,z 3 pol gozdzikow nawet 1 wypadajki,co to jest to,co tamto?????????.I tak przez kilka dni przynajmniej na 1 stronie kilka z tych pytan.Ewent do zrobienia przy okazji.No i oczywiscie HIT coewentowy,nie wiem jak u Was,ale u mnie wypadajki slabo leca/a gra 3 m-ce/,to standardxDxDxD

nikolcia30 i fg-1 lubią to.
  12. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Życzę dużo wypadajek ,ale jak będą leciały jak kupony z XXL goji i pitomby - 1-2 szt z 2 pól to nie cieszyłabym się tymi drzewkami XXL. Moje stoją od wczoraj na 20h same goje , zobaczymy ile dadzą tabliczek.
    ps. i wiewiórka nie pomoże jak 1 szt dostaniesz ze zbioru , ja miałam automat i częściej zbierałam i lipa .

Nutka lubi to.
  13. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Witaski popołudniowe, przebiegłam cały wątek i widzę hity niezmienne się szykują: na razie gdzie jest plantacja, a po 14: czemu mi z goździków nic nie wypadło i czemu mam tylko 10/20/100 wypadajek? >:( Jeszcze nie wiadomo jak będą lecieć, ale na pewno za mało ;)
    I o ile niewiedzę pod tytułem plantacja jestem w stanie jakoś zrozumieć, bo różnie się mówi na forum, nazwa świeża, a sama też nie zawsze patrzę na te dymki, to goździki zawsze zostaną dla mnie zagadką...

A tak na koniec moja skleroza pyta: Ostatnio chyba nie było wypadajek? Bo mi się kojarzy, ze event był błyskawiczny 1. owoce drzew 2. rośliny 3. zwierzaki, dostawaliśmy klucze za zadania w spółdzielni i szło

nie chce mi się kalkulować ile mam zwierza w stodole, ale powinno wystarczyć, najwyżej ts się dorzuci :)

Nutka i gadek lubią to.
  14. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Papuga zdaje mi się działa nam na drzewka z Baśki, najlepiej w połączeniu z fiolką ;)
    u mnie w każdym razie jest papuga xD piracka nawet :p
    Czekamy na event ;)

gadek, Marrylan oraz Nutka lubią to.
  15. =kalina=

ceny wbrew moim oczekiwaniom pozostały na podobnym poziomie tylko papugi, które kosztowały ok 1500, teraz na targu ponad 3000o_O a pandy z 3500 do 5000 podskoczyły :) Zobaczymy jak się event zacznie :)

edit:

Wiecie co, tak sobie przeglądałam jeszcze raz faq i coraz mniej się dziwię, ze ludzie pytają gdzie jest plantacja, bo trochę tak to wygląda jakby to było trzecie- inne pole... Może jakby dwukropek dodać po bahamarama, to by się bardziej jasne zrobiło, że właśnie plantacja i las to części baha

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2017
    eliza9070 i panda-p25 lubią to.
  16. Ania15070

Ania15070 Czeladnik forum

rossa2 rozśmieszyłaś mnie do łez i powtarzam za tobą event jak przystało na nałogowca robię w całości

17. Nutka

Nutka Komandor forum

Mam nadzieję, że Twoje przepowiednie się nie sprawdzą ;):). Przy ciastach zawsze koło 20 kuponów dziennie się uzbierało. Zawsze można w razie co coś pokombinować ;). Życzę Nam wszystkim deszczu wypadajek :).

xDxDxD to zwierz i to zwierz ;)xD. Jakoś te wszystkie nazwy itemów się mnie nie trzymają :p. Jeszcze drzewa i rośliny jak cię mogę, ale item najczęściej stawiam i zapominam. Potem mam problem na GT, bo nie mam pojęcia czy ten poszukiwany mam i który to może być :D. Dzięki za uświadomienie, może teraz na dłużej zapamiętam :music:xD.
    Z fiolki nie korzystam , bo nie pamiętam -.-. Ale i tak by mi nie pomogła, bo 3 razy dziennie bym nie dała rady zebrać xxl. Najbardziej żałuję, że nie ma nic na drzewka na farmie, bo często nie wyrabiam z zebraniem 2 razy dziennie xxl :eek:.

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

W ogóle wywalić tą "plantację" i zostawić Bahama i Las; tak mają Anglicy. Albą dodać myślnik jako łącznik, tak mają Niemcy.

19. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

dla mnie może być jeszcze jedno pole ,i tu i tu i ogród ozdobny też, nie pogniewała by się ja mam mało miejsca na wszystko.

20. =kalina=

francuzi mają napisane, że ze wszystkiego na wyspie bez dodawania w której części
    I kto by Ci to zbierał? Nie ja :)

gretag, kaska860 oraz gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.