Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Riemka

Riemka Czeladnik forum

Dzięki :) chociaż rada nieprzydatna, bo tylko dlatego, że napisze się "musi" to podstawa się nie pojawi

2. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

gadek

Jeden z Twoich postów nic nie wnoszący do tematu usunęłam.

item "Normalny skarbiec" (podstawa)
    zostanie dopisany każdemu graczowi po wejściu na planszę eventową

Sprawdź dokładnie ,podstawa powinna być w itemch na Baharamie.

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2017
  3. Riemka

Riemka Czeladnik forum

Jak wygląda dokładne sprawdzanie?

4. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Sprawdź na wyspie w inwentarzu/dekoracje wpisując w wyszukiwarkę "Normalny skarbiec", z pewnością tam jest.

5. Riemka

Riemka Czeladnik forum

Aha, skoro "z pewnością" tam jest to ok, szkoda, że ja go nie widzę, ale jak widać musi mi wystarczyć przekonanie osób, które widzą go na mojej wyspie (zapewne głównie w swojej wyobraźni) i z tego się cieszyć. No nic, dzięki.

6. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Jeżeli dobrze sprawdziłaś i nie ma tego itemu to zwróć się do Pomocy technicznej -->KLIK, z poziomu forum nie można sprawdzić Twojego konta.

7. Riemka

Riemka Czeladnik forum

Szkoda, że nie czytacie uważnie postów, szkoda gadać...
    Proszę wrócić do mojego pierwszego wpisu i go przeanalizować a nie pisać byle co. Podziękowałam już za pomoc, więc nie wiem po co to ciągnąć.

Tak czy inaczej event skończony a stodoła opróżniona

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ale czego oczekujesz na forum? Nikt z nas nie siedzi na Twojej farmie. Dziewczyny piszą, gdzie powinien być item. Jeżeli go tam nie ma, to nie jesteśmy w stanie tutaj Ci pomóc inaczej jak odsyłając do PT. Tam są dużo większe możliwości.
    Od razu po wysłaniu zgłoszenia powinnaś dostać automatyczne potwierdzenie, że Twoja wiadomość dotarła. Normalnie na bardziej merytoryczną odpowiedź nie czeka się zbyt długo - od kilkunastu minut do kilku godzin - zależy od pory dnia i ilości innych zgłoszeń. Chyba że faktycznie nie masz itemu i trzeba go dodać ręcznie. Wtedy czas się może wydłużyć nawet do kilku dni.
    Jeżeli masz jakieś wątpliwości co do statusu swojego zgłoszenia, możesz zapytać w PT, co się z nim dzieje.

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

I mi się udało skończyć event :)
    Nie miałam na niego zbytnio czasu, bo w czwartek byłam w trasie, w piątek również, wieczorem siedziałam w biurze zawodów, a cała sobota od 7 rano do 21 rowniez podczas zawodow.. (i start i sprawy organizacyjne)...
    siałam sobie kolczocha z woda, ktory rósł 12 godzin więc zbierałam 2 razy dziennie, chociaz w sobote bylam tak padnięta ze zapomnialam na smierc o farmie xD ale w niedziele rano udalo mi się event zakonczyc. wczoraj wrocilam, teraz juz troche wiecej czasu bede miala, bo moj sezon zimowy dobiegł końca...
    Tsy wczoraj odkylam i dostalam hipcie ii basen dla aksolotli :D
    a z drzewek achacha xl, grejpfrut xxl, wampe xl, durian właściwy i mój pierwszy sandałowiec :) (nie wiem czy wszystkie drzewka sa z eventu, ale tyle mialam w pasku do wystawienia :p )
    tabliczek mi zostało 35, ale to dlatego ze jak skonczylam event to nic nie sialam i farma byla gola :p

Nutka, Dybilas4 oraz małgoos lubią to.
  10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie, wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.